Inspiracija

“Od Bukovca do Dolića ” iz fundusa Galerije Remek-djela

Za posjetitelje manifestacije Noć muzeja 2016  Galerija Remek-djela u  prostoru “Centar CVJETNI” u Zagrebu,  Trg Petra Preradovića 6, na 1. katu, organizira  izložbu slika i skulptura pod nazivom “GALERIJA REMEK-DJELA U CENTRU CVJETNI”.

Riječ je o skupnoj izložbi “Od Bukovca do Dolića ” iz fundusa Galerije Remek-djela koja će biti predstavljena u prostoru ”Centar CVJETNI“, na čak 500 m2 izložbenog prostora.

PROGRAM

18:00–01:00 “Od Bukovca do Dolića ” IZLOŽBA IZ FUNDUSA GALERIJE

Ova izložba ima cilj predstaviti raznovrsnost likovne scene iz fundusa Galerije Remek-djela.

18:00–01:00   Izrada karikature

Slikar, grafičar, profesor likovne kulture i karikaturist Marc Antonio Cinotti, izrađivat će karikature i smiješne portrete po promatranju posjetitelja. Karikature će biti stvarane u tehnici olovka i drvene bojice. Posjetioci će moći naručiti svoju karikaturu.

19:00–01:00 Jazz  /  KONCERT
Posjetitelji Galerije Remek-djela u prostoru “Centar CVJETNI” tjekom Noći muzeja uživati i u zvucima jazz-a u sastavu benda “Karlo’s Trio”.

Muzičari su: Nikola Šantek — klavir, Peter Smrdel — kontrabas i Karlo Kukovačec — bubnjevi

ULAZ SLOBODAN

Avatar

Admin

About Author

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may also like

Inspiracija

Blog of the month: anonymekoeche.net

Kuhanje nije samo užitak, ono je umjetnost a često servirana jela na tanjuru izgledaju toliko maštovito i dekorativno kao da
Beauty fotografija Inspiracija Models

We like these pics…Lisette Van Den Brand by Herring & Herring

Everyone is talking about new Lisettes pictures. If you haven’t  heard anything about Dutch model before, you rememeber her name