Inspiracija Trendovi

Od jednostavnog basica do novih stylish lookova

Crnu jednostavnu haljinu midi ili maxi duljine, bez rukava, vjerojatno ste već nabavili, a možda i spremili s ljetnom garderobom u ormar, do iduće tople sezone. Izvadite ju ponovno, neka vam posluži kao basic, za kreiranje fantastičnih trendy lookova.

Evo nekoliko prijedloga:

U hladnoj sezoni, možete ju nositi ispod kariranog, tamnijeg, šireg  kaputića, uz sock boots ili ispod blazera, sitnog kariranog uzorka, a preko jeansa užih nogavica. Osvježite  ovaj styling metalic pumps cipelama i malom glamouroznom torbom kružne forme.

Crna haljina bez rukava, zvonolike forme i midi duljine, izgledat će cool dodate li joj tamnu jeans jaknu u stilu osamdesetih – pojastučenu, širokih ramena i duljine do struka te athleisure accessoire. ako vam je stara haljina dosadila, možete napraviti cut out na prednjici ili ju prerezati na dva dijela i spojiti na krajevima. time ćete dobiti novu haljinu, koja je vrlo trendy i može poslužiti kao basic, koji nosite iznad T shirta, dolčevite i košulje.

foto brittmaren.com, belighter, stefaniamode.com, pinterest, dreachong.com, anyatam.com

Avatar

Admin

About Author

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may also like

Inspiracija

Blog of the month: anonymekoeche.net

Kuhanje nije samo užitak, ono je umjetnost a često servirana jela na tanjuru izgledaju toliko maštovito i dekorativno kao da
Trendovi

Travelling is growing, growing is knowledge!

Ovo je slogan koji u svom marketingu koristi brand Napapijri. Pokrenut  početkom devedesetih, od strane firme Green Sport Monte Bianco