Trendovi

Od muževnog boxy blazera do slip haljine uz ekološki osviješten Djerf Avenue

Zovu ju novom Pernille Teisbaek i jedna je od uspješnih Skandi-It djevojaka. Dvadesetpetogodišnja Matilda Djerf, Šveđanka, It – Girl trenutka, godinama na Tik Toku oduševljava frizurama nadahnutim 90-im godinama prošlog stoljeća, ali i modnim kombinacijama s daškom skandinavske estetike.

Vlasnica je i vlastite modne marke Djerf Avenue koja obiluje nosivim odjevnim komadima, namijenjenima ženama različite građe i ljubiteljicama casual mode. Djerf Avenue je švedski, nesezonski brand, rođen iz Matildine ljubavi prema vintageu i savršenim basic komadima. Stvoren je da utjelovi samouvjerenu, chic i opuštenu, aktivnu osobu koja voli bezvremenske komade koji će trajati godinama.

Sve što bi Matilda i sama nosila, sastavni je dio njenih kolekcija koje slijede najviše proizvodne i standarde kvalitete. Komadi s njenim potpisom proizvode se u tvornicama u Portugalu, Švedskoj i Italiji koje vode brigu o održivosti, visokoj produktivnosti, kvaliteti usluge i poštovanju radnika. Brand koristi prirodne, organske, reciklirane sirovine, a prikuplja i svoje artikle s povratom radi remake projekata. Nikad ne bacaju i ne uništavaju odjeću, a kupcu umjesto povrata artikla, o svom trošku radije nude uslugu krojačkog prepravka i dry cleaninga, kako bi produžili životni vijek svojih proizvoda.

Foto pinterest

Avatar

Admin

About Author

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may also like

Trendovi

Travelling is growing, growing is knowledge!

Ovo je slogan koji u svom marketingu koristi brand Napapijri. Pokrenut  početkom devedesetih, od strane firme Green Sport Monte Bianco
Trendovi

Good mood: Wood, wine, Woolrich

Šuma je toliko divna i smirujuća da mi nije jednom palo na pamet odseliti u nju, barem privremeno. Ako ništa