Trendovi

Odijelo u boji kao basic colorblocking kombinacija

https://www.instagram.com/p/BhMhnwJAbDS

Stil nije pitanje godišta, niti se može kupiti. Razvija se s godinama modnog iskustva. Onoliko ste modno zreli, koliko je zreo vaš styling. Usuđujete li se eksperimentirati s vlastitim stylingom, pokazati modnu osviještenost, osobnost i zrelost, kroz razne modne igre?

Jedna od najzahtjevnijih lekcija je ona o colorblockingu. Mix boja dobrodošao je na modnim pistama, gdje treba izazvati snažan dojam, ali kako funkcionira u stvarnom životu? Iako se colorblocking kombinacije čine nabacanima zbrda- zdola, bez nekog smisla i ukusa, one ipak zahtijevaju dublje promišljanje, kad je riječ o svakodnevnoj komunikaciji.
Isprobajte kako vam pristaju snažni kontrasti boja, koji su se donedavno smatrali neukusom. Tko spaja crvenu i ružičastu, pink, zelenu i ljubičastu? Samo oni koji se usuđuju iskočiti iz mase i znaju intenzivne tonove smiriti prigodnim accessoireom te ih na taj način učiniti  nosivijima.

Odlučite li se ove sezone za odijelo u boji, npr. ružičaste nijanse, isprobajte ga na način kako ga nosi Gal Gadot, uz crveni korzet, koji yanimljivim izrezom ističe ključne kosti i dekolte.  Ove sezone vrlo su moderna odijela s cullotes, intenzivnih tonova, koja se nose uz odjeću iz iste obitelji boja, drugog tona ili suprotnih, komplementarnih boja. Vibrantne boje smiruje accessoire  nude tona, koji treba biti što jednostavnije forme.
Za klasičarke, koje se ipak neće odlučiti na modne eksperimente,  tu je  mogućnost crno-bijelog colorblockinga, koji uvijek prolazi i daje potrebnu dozu elegancije, strogoće i distanciranosti.

Foto: theblast.com

Avatar

Admin

About Author

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may also like

Trendovi

Travelling is growing, growing is knowledge!

Ovo je slogan koji u svom marketingu koristi brand Napapijri. Pokrenut  početkom devedesetih, od strane firme Green Sport Monte Bianco
Trendovi

Good mood: Wood, wine, Woolrich

Šuma je toliko divna i smirujuća da mi nije jednom palo na pamet odseliti u nju, barem privremeno. Ako ništa