Inspiracija

Odličan izgled dizajnera je veliki plus u modnom svijetu

https://www.instagram.com/p/Bhq0WB9l2GX

U modnom svijetu nije uobičajeno da dizajnerica često pozira u svojim kreacijama, ali kad ima jako dobar izgled, poput splitske dizajnerice Jelene Bošnjak, šteta je ne iskoristiti tu prednost.
Atraktivna Jelena tako koristi svaku priliku da ljubitelje svog dizajna i prijatelje počasti nekom novom fotografijom u svojim kreacijama i pritom ih inspirira.

Na ulasku u proljeće blista u svom dizajnu i stylinzima sačinjenim iz raznih dizajnerskih komada, a nekoliko puta poigrala se  s bojom kose, dokazujući još jednom kako se ne plaši eksperimenata.

https://www.instagram.com/p/Bd2qmk0gJAA

https://www.instagram.com/p/BhwZ9GjFCd4

https://www.instagram.com/p/Bhzb-m2FZ8W

https://www.instagram.com/p/BhjsJ-clJFr

Osim što nas je počastila ladylike stylinzima, marljivo radi i na novoj proljetno-ljetnoj kolekciji, koja obiluje ženstvenim, voluminoznim formama. U iščekivanju nove kampanje, ustupila nam je dvije fotografije najnovih modela iz njenog ateliera.

 

Avatar

Admin

About Author

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may also like

Inspiracija

Blog of the month: anonymekoeche.net

Kuhanje nije samo užitak, ono je umjetnost a često servirana jela na tanjuru izgledaju toliko maštovito i dekorativno kao da
Beauty fotografija Inspiracija Models

We like these pics…Lisette Van Den Brand by Herring & Herring

Everyone is talking about new Lisettes pictures. If you haven’t  heard anything about Dutch model before, you rememeber her name