Inspiracija Kolumna by Nives

I. Am. One.

“Physical attraction is common but mental is rare”. – uvjerljivo tvrdi moj prijatelj sociolog i time poprilično objašnjava kaotičnost muško – ženskih odnosa, koji obično nastaju nakon zanesenosti fizičkim izgledom i leptirića.

Ono što slijedi nakon što “riba pojede mamac” neizbježno je u svakoj vezi – ili će riba polako prestati biti zanimljiva ili mora imati spretnost, lukavost i tajne vještine kojima će se iščupati s udice, ili barem izletjeti iz mreže, do nekog ponovnog puta kad će opet biti ulovljena, naravno, ukoliko to bude željela.

 

Raspravljam s prijateljicom o “wicked games” ponesena citatom Meše Selimovića viđenog na njenom profilu a koji sam vam zalijepila pri vrhu teksta.
“Tvoja fotka mi je došla kao naručena. Baš sam jučer o tome pričala s prijateljicom psihologinjom. Dok smo tajnovite i nedostupne, zanimljive smo”, rekoh.
“Da, istina živa, znam iz svog iskustva.”, reče ona.
“Tužno da gluma održava odnose. “, nastavih.
” Da, nažalost je tako nekako..čim si iskren i dostupan ne valja. Mislim, nismo ni mi žene ništa bolje. Prije će nas privući neki tajnovit i mutan lik, nego neki koji ti daje srce na dlanu odmah. To je tako, priznali mi to ili ne, al je.
Ali ja bih sad iz ove pozicije i iz ovog svog iskustva rađe izabrala ovog drugog”.
“Hm, žao mi je zbog toga, zabavi i mind games je mjesto u krevetu i oko njega, vezani su uz seks a ne uz svakodnevnu komunikaciju sa suprotnim spolom”, nastavih.
” Većina današnjih frajera je nesigurna u odnosu na žene i brijem da je to i posljedica tih svih raznih igara i igrica. Ja pričam iz svog iskustva, jer sam imala takve likove. Niti jedan još nije bio jači od mene, mada su se tako predstavljali. Teško je danas naći muškarca koji osim one stvari ima i muda, da tako kažem, muda da bude iskren, i da zbog te svoje iskrenosti možda bude i povrijeđen..
mi žene smo puno jače u tom smislu. Ja jesam barem”.
“Hm, slažem se s tobom.”
“Žene su jači spol, bilo i bit će. Makar nas oduvijek uvjeravaju u suprotno”.

Činjenica, kad im date težak zadatak, poput uspona na strmu planinu ili otkrivanja tajnog svijeta, mnogi muškarci, ukoliko shvate da pametno igrate, polude za vama i prihvate igru. Drugi u startu odrede granice: “Molim te, bez igrica”, iako će vam ih nerijetko ipak sami servirati i time pozvati na dvoboj.
Ukoliko nisu dovoljno školovani za istu igru ( misli se na životnu školu ili neki od studija koji se bavi proučavanjem čovjeka, njegovog unutarnjeg svijeta i međuljudskih odnosa), vjerojatno ste naletjeli samo na napuhanog tikvana koji misli da vas može imati kao svaku drugu ako je dovoljno dosadan i uporan ili na nesigurnog dječaka, koji u tijelu odraslog atraktivnog muškarca i u svojim napuhanim mišićima nalazi snagu.
Muškarci vole “bitches” jer one su im izazov, do danas su održali tvrdoglavi gen lovca i istraživača, još od prethistorijskog razdoblja. Ako ste laka meta, lovina, nadrapali ste. Što tvrdoglaviji otpor pružate – to ste omiljenija riba na njihovom meniju, samo ne smijete pretjerati u toplo – hladnom odnosu.
Nekim ženama uspijeva i godinama, u dugim vezama i braku zadržati dinamiku i pažnju svog muškarca, dok druge žene redovno gube na ljubavnom bojištu. Vjerojatno ste se pitali, ne mali broj puta, koja je tajna tih sretnica da ih muškarci drže na dlanu?
Nije dovoljno biti lijepa i uspješna, puno voljeti, naposljetku, jedan od prijatelja bogat iskustvom i velikom ponudom žena tvrdi kako muškarce zanima samo dobar ženski batak, dobre grudi, stražnjica i da su porno zvijezde u krevetu. Prilično grubo od njega, reći ćete ali barem je pojasnio kako većini muškaraca nije bitno da je žena uspješna (iako cijene njihov uspjeh) jer oni su dovoljno moćni da se pobrinu za imetak i blagostanje. Drugi prijatelj viče: “Ja hoću da me moja partnerica svaki dan zavodi! Ali ne samo rubljem, seksom i ljepotom, jebeš to, toga ima svugdje!”
Što je onda tajna uspjeha svih onih dama koje kad se spetljaju s “mutnim tipom”, svog muškarca drže “na uzici”?

Mind Games. Svaki dan, začinjene erotikom, umjereno dozirane. Moćne mentalne igrice održavaju veze živima. Samo najjači muškarci ih prihvaćaju i ostaju u njima, slabići odustaju na početku, rijetko priznaju poraz, uglavnom se opravdavajući kako igraju samo sa sebi ravnima i direktno vas vrijeđajući, s namjerom da vas ponize, dok vas sami doslovno maltretiraju svojim igricama i direktnim često i vulgarnim provokacijama ( najbolji pokazatelj njihove nesigurnosti u sebe i muškog šovinizma!) ili odustaju na pola puta ( umorni, preopterećeni poslom ili više nemaju ideja kako dalje) ali svi muškarci na njih zagrizu. Na vama je da ih držite zainteresiranima a kako ćete to činiti, vaš je izbor. Probudite diva i uspavanu boginju u sebi, istražite svoje mogućnosti, ne plašite se sebe. Dakako, teže će ići ako po prirodi niste samouvjereni no kako god ste savladali školu, fakultet, tako ćete i zabavu. Pokušajte, ako i ne uspije, barem ćete se riješiti ponekog daveža i obogatiti se novim znanjem i iskustvom.
Nekima po prirodi ova moždana aktivnost dobro ide a neki muškarci su tako dobri protivnici. Promatrajte igračice i igrače  kako to rade.

Onda me pitate, zašto volim alfe?

Prekrasne fotografije stepenica ustupila: lana.schindler.photography

 

[vsw id=”qNa-xqM62Ks” source=”youtube” width=”560″ height=”344″ autoplay=”no”]

Avatar

Admin

About Author

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may also like

Inspiracija

Blog of the month: anonymekoeche.net

Kuhanje nije samo užitak, ono je umjetnost a često servirana jela na tanjuru izgledaju toliko maštovito i dekorativno kao da
Beauty fotografija Inspiracija Models

We like these pics…Lisette Van Den Brand by Herring & Herring

Everyone is talking about new Lisettes pictures. If you haven’t  heard anything about Dutch model before, you rememeber her name