Inspiracija

Oplemenite svoj kutak!

Mlada i kreativna dizajnerica Vlatka Blakšić u svome Kutku dizajnira unikatne dekorativne naljepnice i foto tapete koje svakom interijeru daju notu osobnosti. Svakom upitu pristupa individualno te stvara u skladu sa željama klijenta uz kompletnu uslugu koja uključuje i savjete oko odabira motiva, boja i dimenzija.

Kutak nudi savjetovanje oko uređenja prostora, dizajnira i izrađuje dekorativne naljepnice za interijere kao i cjelokupni dizajn interijera.


“Mnogi često nisu sigurni što žele od dekoracija za svoj prostor, zato im nudim svoje savjete oko odabira motiva, boja i dimenzija naljepnica.
Naljepnice se izrađuju po narudžbi, što znači da nisu unaprijed gotove, što im daje unikatnost i posebnost.
Individualan pristup svakom klijentu zasebno, po potrebi izlazak na teren ili kupci pošalju fotografije i dimenzije svog prostora prema kojima se dizajnira naljepnica prilagođena njihovom interijeru. Dimenzije, boje i motiv naljepnica je zato ekskluzivan.
Svaki prostor je specifičan i tako mu treba pristupiti, ponuda same ”dizajnerske” usluge.
U ponudi je i usluga postavljanja dekorativnih naljepnica, jer ne snalaze se svi kupci u radu s rukama, zato im se pruža usluga dolaska te brzog i profesionalnog postavljanja.”

 

// Kako naručiti //
1. odaberite nešto od postojećih motiva ili naručite nekoliko prijedloga/skica u obliku fotomontaža
2. pošaljite nam fotografiju prostora i zida na kojem bi željeli dekoraciju i napišite svoje smjernice u Kutak messages ili na info@kutak.hr
3. cijena se određuje prema dimenzijama i zahtjevnosti motiva, a možete nam odrediti i budžet u okviru kojeg ćemo uljepšati Vaš prostor.
4. vaš odabrani motiv ide na digitalnu pripremu i rezanje te pripremu za postavljanje
5. naljepnice šaljemo poštom u paketu s uputama za postavljanje ili nudimo uslugu dolaska i postavljanja

Ovaj put Kutak je u suradnji sa whattafashion.com za svoje klijente pripremio giveaway, u kojemu možete osvojiti set naljepnica po izboru sa fotografija.

Da biste sudjelovali, potrebno je lajkati fan stranice (ako još niste):  Whatta-Fashion-Fashion-and-Lifestyle-portal i Kutaknaljepnice
te odgovoriti na nagradno pitanje (ispod linka na ovaj članak, koji se nalazi na facebook fan stranici WhattaFashion:
Koliko je kapljica na zadnjem Kutak post-u?

Giveaway traje od 3. 11. – 11. 11. 2016. u 20 h. Dobitnik će biti odabran slučajnim odabirom.

Želimo Vam puno sreće u osvajanju ove zanimljive nagrade!

 

Avatar

Admin

About Author

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may also like

Inspiracija

Blog of the month: anonymekoeche.net

Kuhanje nije samo užitak, ono je umjetnost a često servirana jela na tanjuru izgledaju toliko maštovito i dekorativno kao da
Beauty fotografija Inspiracija Models

We like these pics…Lisette Van Den Brand by Herring & Herring

Everyone is talking about new Lisettes pictures. If you haven’t  heard anything about Dutch model before, you rememeber her name