Inspiracija

Otvoren SFW

Serbia Fashion Week je već prvog dana oduševio ljubitelje mode i umjetnosti te pokazao zbog čega je na listi manifestacija od značaja za Novi Sad, ali i Srbiju. Nacionalni tjedan mode u Srbiju privlači veliki broj stranih gostiju, te šalje lijepu sliku u svijet. Otvorenje Serbia Fashion Weeka obilježio je Avant-guard Fashion Show. Poznati modni urednik i stilist Srđan Šveljo, osmislio je idejni koncept ove revije te prikazao avangardnu modu u svom njenom specifičnom sjjau i ljepoti. Dizajneri koji su sudjelovali su: JSP Jelena i Svetlana proković, Lilu Shoes by Danijela Biškup, George Styler, Srđan Janković, Jasmina Mina Sanader, Nevena Kragić, Aglasis Couture, Nataša Kekanović, Stevan Božanović, Nikita Denmark, Budislava Keković, Ivan Džolić, Trash for Cash, Marija Dujović, Mirjana šarac, Lagami, Milica Vukadinović, Ivan Man, Dajana Vasić, Jovan Stevanović, Nikola Đurić, Dušan Ćurković, Fun Fun. Reviju je pratila živa svirka benda “Saigon ekspres”.

Reviji je prisustvovao i Emeric Francois, francuski kreator visoke mode a veliki interes prisutnih medija izazvao je i maneken Stefan Knežević, koji je trenutno jedan od najtraženijih manekena u italiji, gdje radi revije najvećih dizajnera i brandova. program Nacionalne nedelje mode je cjelodnevni i podrazumijeva osim revija preko pedeset modnih dizajnera i seminare, stručne konferencije, izložbe. Tako je u srijedu, 22. travnja, vodeća agencija za digitalni marketing u Srbiji “Homepage” održala seminar o digitalnim trendovima i društvenim mrežama u modnoj industriji.

Na ovom seminaru predavačice Andrea Babić i Zorana Anđelić, objasnile su na koji način društvene mreže u svijetu i Srbiji rastu velikom brzinom. Narednih dana publika će biti u prilici vidjeti i revije Mladena Milivojevića Barona, Zvonka Markovića, Marije Šabić, Milene Radović, Vasilija Kovačeva, Boška Jakovljevića, Bate Spasojevića.
Foto: M. Ristić, S. anđelković, V. Ivošević, N. Brankov

Avatar

Admin

About Author

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may also like

Inspiracija

Blog of the month: anonymekoeche.net

Kuhanje nije samo užitak, ono je umjetnost a često servirana jela na tanjuru izgledaju toliko maštovito i dekorativno kao da
Beauty fotografija Inspiracija Models

We like these pics…Lisette Van Den Brand by Herring & Herring

Everyone is talking about new Lisettes pictures. If you haven’t  heard anything about Dutch model before, you rememeber her name