Inspiracija Kolumne Text by Ana Anna

“Ough, What a Mess!!”

Dakle, gdje smo ono stali?Aha! Klijentice su sve dobre, predivne, lijepe, ali…..

Konačno novi klijent koji se javio mailom: “Draga Ana probala bih jedan shopping s personal shopperom, možete li mi objasniti kako funkcionira?”

    “Draga Gospođo S. dovoljna mi je jedna Vaša slika, slika 3 “musta” koja imate u ormaru, Vaša veličina, broj cipela i budget koji si želite priuštiti u našem shoppingu!”

    Konačno se dogovorimo za dan, i to u subotu kada je bura puhala 120 km/h i bilo toliko hladno da je jedino što sam mogla preporučiti taj dan bila peć ili topli čaj. Na svu sreću sigurna sam da ćemo sve obići u 2 sata i onda odmah u “Volo” na toplu čokoladu i palačinke.

    “Gospođo S. lako ćete me prepoznati, imat ću ljubičast Ballantynev kaput i crne Guccieve čizme,” (to mi je inače uniforma kad se sretnem s klijentom prvi put, idući put sam već u loafericama i jeansu).

    Vidim gospođu koja ide prema meni i maše mi, ne uzvraćam jer sam sigurna da nije ona, iako ona i dalje uporno maše. Ne, nemoguće, nije ona!! Ne smije biti ona!!”Dobar dan Ana, konačno se upoznajemo!” U jednom trenutku sam htjela ući u prvi autobus i pobjeći  što dalje ili jednostavno pasti u nesvijest pa sta bude bude! Na žalost ništa od toga. Kad sam zamolila za sliku, mislila sam jednu recentnu sliku, a  ne onu slikanu ’86 godine na maturalnoj zabavi.

A veličina?? Još se uvijek nadam da je Gospođi S. užasno hladno i da na sebi ima 7 kaputa i 2 blazer jakne, a ako nije tako sav je moj posao od prethodih dana bačen u vodu i sigurno neće dobro završiti!Tako je i bilo, Gospođa S. je imala najmanje 10 kg više nego na slici, dakle sve što je bilo spremno za nju jednostavno je moralo biti mijenjano. Bila je nervozna što nije ušla ni u jedne tajice (da mi je barem rekla, ima toliko lijepih dućana za gospođe s oblinama), a ja samo što se ne bacim s Molo Audace. U ovakvoj situaciji jedino nam može spasiti shopping trip Boogaloo shop, ali nastavak stiže u novom  članku.

Text by Ana Anna(link na kontakt!)

[vsw id=”fhyApMVm9Rs” source=”youtube” width=”560″ height=”344″ autoplay=”no”]

Avatar

Admin

About Author

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may also like

Kolumne Text by Dunja

My Pick! Hot Business Look!

Check this out! I was surfing the net, trying to find the perfect business outfit for my job interview and
Kolumne Text by Tomislav

Who? I. About? Tom Ford.

Ni jedan modni promašaj me nije inspirirao na moj novi tekst, u kolumnu, pa čak ni potreba za savjetovanjem što