Trendovi

Ove jeseni i zime, nosimo sve nijanse plave, od kobalt do kraljevski plave

Mješavinu sportskih formi i workwear-a, ove jeseni obojit će kraljevski plava kod Chanela, a Stella McCartney stilizirala je kožnu tuniku cobalt plave nijanse, koja se kombinira uz vrlo uske hlače i dugi top. Iz Jil Sander kuće stiže organza look u azurnoj nijansi plave. Iz Valentina stiže neodoljiv spoj meke plave i volumena, a Dries Van Noten, plavim odijelima daje magičnost, uvođenjem wild grafičkih uzoraka.

Anteprima se odlučuje za zavodljivost i eleganciju u plavoj, a Marla nudi artističke modele u petrolej i tamnoplavoj nijansi. Plavo i volumen, midi dužina, inspiracija su za modele Arthur Arbesser Fall 2018 kolekcije. Zaljubljenici u plave nijanse, ove sezone će uživati u širokom rasponu nijansi najnovijih kolekcija.

Da nas plave nijanse ove hladne sezone prate posvuda, dokaz je i make up, koji stiže iz Chanela. Pažnju privlače plavosiva sjenila, u kombinaciji sa crvenim ružem.

 

https://www.instagram.com/p/Bm2o2xUnjQl

 

https://www.instagram.com/p/Bm3F35aAAjO

foto pinterest, mintmoda.com

Avatar

Admin

About Author

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may also like

Trendovi

Travelling is growing, growing is knowledge!

Ovo je slogan koji u svom marketingu koristi brand Napapijri. Pokrenut  početkom devedesetih, od strane firme Green Sport Monte Bianco
Trendovi

Good mood: Wood, wine, Woolrich

Šuma je toliko divna i smirujuća da mi nije jednom palo na pamet odseliti u nju, barem privremeno. Ako ništa