Inspiracija

Ove sezone nosimo…trapez bag!

Previše lijepih komada i teška odluka, koju torbicu odabrati? U najbolje trendovske modele, ubrajaju se trapez torbe, koje ove sezone dolaze u izvedbi iz meke kože, u bijeloj boji i tofu nijansi, zelenkastoj mint i maslinastoj nijansi. Klasičarke, koje svojom torbom žele ugrijati styling, birat će karmin crvenu i sivu torbu, a na izbor su i karirani uzorci. Još je Grace Kelly znala, na koji način se može oplemeniti outfit, a najbolji  efekt postiže se svevremenskim dizajnom – elegantni look jamči trapez forma.

Najzanimljiviju i ujedno najskuplju torbu trapez forme, ponudila je kuća Louis Vuitton, u soft pink varijanti, iz kroko kože. Cijena joj je čak 39000 EUR-a, ali na tržištu su se već pojavile economy varijante ove luksuzne torbe.
Od ostalih modela, ove forme i zanimljivih izvedbi, izdavajamo tamnozelenu kroko by Tory Burch, Zarinu u kroko optici mint boje, Cybill Velluto by Aigner iz tamnocrvenog baršuna i kože te Michael Kors model Simone.

foto pinterest,  fashionable style (en.my-favourite.info)

Avatar

Admin

About Author

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may also like

Inspiracija

Blog of the month: anonymekoeche.net

Kuhanje nije samo užitak, ono je umjetnost a često servirana jela na tanjuru izgledaju toliko maštovito i dekorativno kao da
Beauty fotografija Inspiracija Models

We like these pics…Lisette Van Den Brand by Herring & Herring

Everyone is talking about new Lisettes pictures. If you haven’t  heard anything about Dutch model before, you rememeber her name