Inspiracija

Overall over all

https://www.instagram.com/p/BuB7glQgQES

Odjevni komad koji rado nosimo tokom cijelog dana, u raznim prigodama je overall. Roksanda za ovu jesen i zimu predlaže model pješčane nijanse s dodatkom beige accessoirea, čime pojačava dojam elegancije i luksuza.

Tamnoplava, maslinastozelena i smaragdnozelena kao dizajnerski odabir za overall u jesenskim kolekcijama Gabriele Colangelo, Valentino, Missoni.

Suptilni luksuz i faktor udobnosti objedinjeni su u jednostavnom, elegantnom modelu kombinezona iz kašmira by Jil Sander.

https://www.instagram.com/p/BxG8K6GAcy3

Nicholas Ghesquere kroz jesensku kolekciju za Louis Vuitton provlači kobalt plavu nijansu, dašak 80-ih i Tomboy stila, a Peter Pilotto svojom varijantom kombinezona budi želju za glamuroznim noćima.

Crveni kombinezon nosiv je u raznim dnevnim i večernjim prigodama. U dnevnom izdanju intenzivnu crvenu nijansu najbolje smiruje nude, pješčana i beige nijansa kaputa, kardigana, accessoirea, što ga čini nosivijim.

https://www.instagram.com/p/BorRALuAS92

Volite li više samozatajne boje, ove sezone birajte trendovsku čokoladnu nijansu overalla.

https://www.instagram.com/p/B3SjvTEnyRp

foto pinterest, instagram

Avatar

Admin

About Author

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may also like

Inspiracija

Blog of the month: anonymekoeche.net

Kuhanje nije samo užitak, ono je umjetnost a često servirana jela na tanjuru izgledaju toliko maštovito i dekorativno kao da
Beauty fotografija Inspiracija Models

We like these pics…Lisette Van Den Brand by Herring & Herring

Everyone is talking about new Lisettes pictures. If you haven’t  heard anything about Dutch model before, you rememeber her name