Trendovi

Oživite 2000-e uz low rise jeans!

S vremena na vrijeme, poželimo se vratiti u mirnije vrijeme kasnih 1990-ih i ranih 2000-ih. Uz modu, to je moguće, barem vizualno i mislima. Ove sezone, u tome će nam pomoći futuristička i tech moda spomenutog razdoblja i njen osebujni stil koji spaja tehnološke inovacije s pop kulturom.

Među mnogim metalic modelima, karakterističnima za ovo razdoblje, našli su se i oni iz jeansa i utility stila, među kojima dominira low rise forma.

Moto ove forme je keep it low i vrijedi za sve opcije kombiniranja. U području Y2K estetike, ovo je najmlađi stretch koji traži ravan trbuh i istaknute bokove. Često ispod njega izviruje G string luksuznog branda koji oživljava jednostavne modele hlača.

Kad ne ide pravo u klub, decentno stilizirani double denim, djeluje pun stila. U dnevnim kombinacijama, dodajte mu signalnu boju torbe i obuće, a gornji odjevni predmet iz jeansa neka prekriva donji dio leđa i bokove. Uvečer si dajte oduška, poigrajte se kristalima, metalic pailletten i cut out formom.

Foto pinterest

Avatar

Admin

About Author

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may also like

Trendovi

Travelling is growing, growing is knowledge!

Ovo je slogan koji u svom marketingu koristi brand Napapijri. Pokrenut  početkom devedesetih, od strane firme Green Sport Monte Bianco
Trendovi

Good mood: Wood, wine, Woolrich

Šuma je toliko divna i smirujuća da mi nije jednom palo na pamet odseliti u nju, barem privremeno. Ako ništa