Trendovi

Par u boji, molim!

https://www.instagram.com/p/BuJ9d8Xn4e7

Pozdrav, ljubiteljice sedamdesetih godina i sandala s platformom i remenčićima! Mi smo Yull shoes i ove sezone nemamo konkurenciju…

Razloga za nabavku još jednog para crnih sandala je puno, ali ovog proljeća apsolutnu pažnju kradu modeli u bojama, a posebno oni, izrađeni iz nekoliko različitih kombinacija boja i materijala. Yull se ove sezone zaigrao i ponudio definitivno najneobičnije modele colorblockinga – trio koji čine pastelna nijansa ružičaste i zelene u kombinaciji s tirkiznom te  intenzivno žuta platforma i peta u kombinaciji sa svijetloplavom i nježnom ružičastom.

Po atraktivnosti, slijedi ga 3.1 Phillip Lim, duom koji čine tamnožuta i smeđa te Prada, koja odijeva podeblju blok petu, platformu i remenčiće u leo uzorak.

Sudeći po ponudi dizajnerskih kuća, ove sezone će biti vrlo zabavno na ulicama. Modeli sandala, inspirirani sedamdesetima i osamdesetima, jarkih boja, širokih vrpci, s platformama i visokim četvrtastim petama, pune modne magazine i editorijale.

https://www.instagram.com/p/BvzPH9kF5xK


Za najveće ljubiteljice hippie stila, Michael Kors nudi razigrani cvjetni print snažnog kontrasta boja, a Monki u novu kolekciju obuće, unosi malo SF-a, svojim srebrnim modelom, stvorenim za plesne podije.

foto glowsly, zalando, pinterest

Avatar

Admin

About Author

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may also like

Trendovi

Travelling is growing, growing is knowledge!

Ovo je slogan koji u svom marketingu koristi brand Napapijri. Pokrenut  početkom devedesetih, od strane firme Green Sport Monte Bianco
Trendovi

Good mood: Wood, wine, Woolrich

Šuma je toliko divna i smirujuća da mi nije jednom palo na pamet odseliti u nju, barem privremeno. Ako ništa