Trendovi

Party u stilu 20-ih godina prošlog stoljeća? Zašto ne?!

https://www.instagram.com/p/BWd4k6_nq_u

Ušli smo u nove modne dvadesete, no 21. stoljeća. Službeno je završilo blagdansko razdoblje, ali to ne znači da trebamo stati s partyjima. Ako za doček nove godine niste nosili ništa u stilu dvadesetih godina prošlog stoljeća, možete to nadoknaditi tokom ove zimske sezone jer trend dvadesetih i dalje je aktualan. Ne volite li perje, koje je tipičan detalj ovog stila, možete se zabaviti još jednim od prepoznatljivih detalja – kristalima na petama.

Ako ne volite tipične haljine tog razdoblja, posute šljokicama i ukrašene perjem, styling će jednako dobro vratiti u modnu prošlost i torbice s pernatim detaljima. Chylak nudi elegantnu varijantu crne boje.

https://www.instagram.com/p/B6ITtKHJnak

Glam game u stilu modnih 20-ih, odlično će odigrati i tote bag sa kroko efektom i pernatim detaljem. Chylak ponovno ima vrlo zanimljiv model koji plijeni poglede.

https://www.instagram.com/p/B49fZR1JC3Y

Dvadesete godine prošlog stoljeća obilježili su život na granici izdržljivosti, dekadencija, raskalašenost, nezasitnost. Slavile su se legendarnim partyjima na Long Islandu, na kojima su dame u svilenim haljinama plesale Charleston i Lindy Hop, a trenutak je bio važniji od bilo kojeg dana i glamurozni eliksir života.

Ako vas Great Gatsby i povratak stila dvadesetih na modne piste, nije inspirirao za glamourozni novogodišnji outfit, onda ga svakako isprobajte u nekim novim party prigodama tokom godine.

Crne šljokice i perje kao savršen party spoj u stilu 20 -ih, našli su svoje mjesto i u novoj Michael Kors kolekciji.

Kapice iz filca, s dodatkom raskošnog perja ili mrežice s blistavim detaljima? Sve što će biti savršeni dodatak outfitu u stilu dvadesetih, nudi Gigi Burris.

https://www.instagram.com/p/B6QulpwnbhJ

Umjesto filc kapice s perjem, rajf ukrašen perjem, kao savršeni 20-ies inspired detalj za glam game. Kreaciju potpisuje Gigi Burris.

https://www.instagram.com/p/B3c-YfqBvlb

Glam Game u stilu 20-ih odigrat ćete i uz pomoć crnog satena s dodatkom perja. Možete ga nositi u formi kombinezona, haljine, topa, suknje, blazera, a divno će mu pristajati malo zlatnih tonova, npr. sanadale s uskim vrpcama.

https://www.instagram.com/p/B57vWg3Dd0G

Avatar

Admin

About Author

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may also like

Trendovi

Travelling is growing, growing is knowledge!

Ovo je slogan koji u svom marketingu koristi brand Napapijri. Pokrenut  početkom devedesetih, od strane firme Green Sport Monte Bianco
Trendovi

Good mood: Wood, wine, Woolrich

Šuma je toliko divna i smirujuća da mi nije jednom palo na pamet odseliti u nju, barem privremeno. Ako ništa