Trendovi

Pastelno i girly, za početak ljeta!

https://www.instagram.com/p/BkXSj7cDODn

Jednobojne haljine s volanima, duljine do koljena i mini varijante, svakog su ljeta poželjni komadi, kako na gradskim ulicama, tako i na odmoru, uz obalu mora. Lako se, pomoću accessoirea, transformiraju u sasvim nove lookove, a ove sezone ističu se one nježnih lila i ružičastih puderastih nijansi, koje neodoljivo podsjećaju na sladoled i voćne kolače.

Da bi vaša omiljena ljetna haljina iz laganijeg materijala, bez rukava ili 3/4 rukava, bila nosiva i za hladnijih dana ljeti, potrebno joj je dodati cardigan pastelnih tonova, a kao odličan stilski komad ističe se kožna jakna pastelne ili neke neutralne nijanse.

Haljine nježnih tonova i one vrlo sitnog uzorka, traže i mekše nijanse obuće, stoga pripazite kod izbora iste. Umjesto visokih i užih potpetica, koje su prikladnije za večernji izlazak, za dnevni boravak u gradu odaberite wedges  neutralne nijanse, blistavog efekta, s petom presvučenom špagom ili decentnije sneakersice. Od ostalih dodataka, tu su nježne nijanse sunčanih naočala i torbica koje se kopčaju u području struka. možete dodati i nakit, pripazite da bude toplije nijanse i decentan.

https://www.instagram.com/p/Bgw546aBx6A

 

Avatar

Admin

About Author

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may also like

Trendovi

Travelling is growing, growing is knowledge!

Ovo je slogan koji u svom marketingu koristi brand Napapijri. Pokrenut  početkom devedesetih, od strane firme Green Sport Monte Bianco
Trendovi

Good mood: Wood, wine, Woolrich

Šuma je toliko divna i smirujuća da mi nije jednom palo na pamet odseliti u nju, barem privremeno. Ako ništa