Inspiracija

Photo Report sa predstave “PRVI SASTANAK”

U Beogradu je 20. travnja premijerno  izvedena predstava “PRVI SASTANAK” autora Vladane S. Veljković i Tihomira Bešovića, u fantastičnom klubu KRUG, u srcu grada. Nakon predstave posjetitelji su imali prilike uživati uz MISS MILLI!

Prvi Sastanak je komedija, koja je nastala iz kolumni Tihomira Bešovića i Vladane S. Veljković, koji pišu za web portal Pufnica.com.
Nakon susreta na socijalnoj mreži Tea i Ivan dogovaraju svoj prvi susret, što uzrokuje niz komičnih situacija, rasprava, prepirki, začinjenih humorom.

Ženski stav protiv muškog, borba do kraja UŽIVO, sa raspletom koji možete očekivati samo na PRVOM SASTANKU!
Vladana S. Veljković po zanimanju je novinar, nekoliko godina unazad se bavi glumom, snimanjem serija i reklama. Trenutno je član Studia Novi Teatar koju vodi francuski redatelj i glumac Jean Baptiste Demarigny. Tihomir Bešović je po zanimanju web dizajner i prirodni talent za pisanje kolumni i komedija, koji je prepoznao i web portal Pufnica.com.

Više fotografija na pufnica.com

Avatar

Admin

About Author

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may also like

Inspiracija

Blog of the month: anonymekoeche.net

Kuhanje nije samo užitak, ono je umjetnost a često servirana jela na tanjuru izgledaju toliko maštovito i dekorativno kao da
Beauty fotografija Inspiracija Models

We like these pics…Lisette Van Den Brand by Herring & Herring

Everyone is talking about new Lisettes pictures. If you haven’t  heard anything about Dutch model before, you rememeber her name