Trendovi

Pidžama nikad nije bila tako stylish!

https://www.instagram.com/p/B93XMUVoqKz

U razdoblju karantene, jedan je ležerni odjevni predmet, točnije set košulje i hlača, privukao posebnu pažnju svjetskih influencerica. i modnih urednika
Radi se o H&M-ovom kompletu pidžama kroja, koji je postao novi proljetni hit, zahvaljujuć popularnosti home officea. Set koji podsjeća na finu pidžamu s artističkim motivom, zaludio je mnoge fashionistice, a dostupan je za 150 EUR-a.
Ravan kroj prostrane košulje, naglašenih je ramena, cool kragne i skrivenog kopčanja, a široke nogavice imaju trendy prorez. Super chic odijelo koje neodoljivo podsjeća na pidžamu, nosivo je u home officeu, ali i van njega, u kombinaciji s jednostavnim ogrtačima i atraktivnom obućom. Stilisti ga predlažu uz sneakersice u boji, polučizmice u stilu sedamdesetih i sandale u bojama s printa i uskim remenčićima.

https://www.instagram.com/p/B8wchmyn3u5

Neki od nas, prisiljeni su raditi od kuće, radi mjera izolacije i socijalnog distanciranja, no to ne znači da moramo biti manje cool. Uz ovaj model svilenog odijela pidžama kroja, lako je biti stylish!

https://www.instagram.com/p/B9BkrMjhwnd

Jedini problem s ovim “pidžama odijelom” je taj, da u njemu i stylinzima u koje je uključen, u kućnim uvjetima možete uživati samo vi i članovi obitelji.
Za to ipak postoji rješenje – da svoje fotografije stylinga podijelite na društvenoj mreži.

https://www.instagram.com/p/B9YwoYllvJo

Iako možda ovih dana radite iz home officea, to ne znači da i dalje ne možete uživati u trendovskim modelima obuće. Birajte mules živih boja i zabavne forme, koje će vam podići raspoloženje i ojačati pozitivan stav. Kaldini modeli lijepo se slažu s prostranim pidžama krojevima bluza i hlača, a stilisti ih čak preporučuju uz već spomenuto supertrendovsko odijelo – pidžamu iz H&M-a, apstraktnog uzorka.

https://www.instagram.com/p/B8Q2J2JANpN

Avatar

Admin

About Author

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may also like

Trendovi

Travelling is growing, growing is knowledge!

Ovo je slogan koji u svom marketingu koristi brand Napapijri. Pokrenut  početkom devedesetih, od strane firme Green Sport Monte Bianco
Trendovi

Good mood: Wood, wine, Woolrich

Šuma je toliko divna i smirujuća da mi nije jednom palo na pamet odseliti u nju, barem privremeno. Ako ništa