Inspiracija

Plava, za svježinu i mir

Koja je najomiljenija nijansa plave, kod dizajnera? Najčišća od svih plavih, najjasnija, najdirektnija – internacionalna Klein blue (patentirani Yves Klein ton). U njoj su do sada izrađene palete sjenila za oči, lakova za nokte, haljine svih dužina i najrazličitijih krojeva, cipele pa čak i vozila te razne vrste make up ambalaža (čuvena bočica i tuba Estee Lauder). Yves Kleinova plava je vječna inspiracija i prolazi uvijek, bez obzira na trendove, baš kao i mala crna haljina.

No ove godine, nije (opet) popularna samo Kleinova nijansa već se plava predlaže u tonovima Serenity i Snorkel blue a pratite li trendove i volite blage azurne tonove, tu je i Limpet Shell.

Izdvojili smo nekoliko komada haljina u ovim tonovima, kao inspiraciju za dugo, toplo ljeto, u kojemu će plave nijanse donijeti željeni osjećaj svježine, bistrine, čistoće misli i mira.

Na fotografijama haljine Stella McCartney, Lanvin, Self-Portrait, koje smo pronašli na mytheresa.com

Avatar

Admin

About Author

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may also like

Inspiracija

Blog of the month: anonymekoeche.net

Kuhanje nije samo užitak, ono je umjetnost a često servirana jela na tanjuru izgledaju toliko maštovito i dekorativno kao da
Beauty fotografija Inspiracija Models

We like these pics…Lisette Van Den Brand by Herring & Herring

Everyone is talking about new Lisettes pictures. If you haven’t  heard anything about Dutch model before, you rememeber her name