Kozmetika

Plemenite kapi za sexy power pramenove

U razdoblju visokih temperatura i suhog zraka, znate li koji preparati osiguravaju vrhunski sjaj vaše kose? Na tržištu ih je mnogo no na našoj listi je tek osam ispitanih. Možda vam ovaj izbor pomogne u odluci pri kupnji.
Lumino Contrast L’Oreal  je serum koji se lako raspodjeljuje po kosi i raspetljava nestašne pramenove. Kosi koja djeluje mat vraća sjaj i obnavlja intenzitet boje. Lagano uljna tekstura Avedinog Brilliant Finishing Glossa vraća sjaj i vrlo kovrčavoj nestašnoj kosi no efekt sjaja ne zadržava se dugo pa se ovaj serum preporučuje više za anti frizz efekt.

Must za luksuzne pramenove je lagana kremasta tekstura Pashmisilk Marlies Moeller, koja ne masti kosu a umornim pramenovima vraća sjaj. Iako je ovo jedan od najskupljih seruma na tržišu, ispunjava sva očekivanja, daje efekt koji obećava.

Paul Mitchell Gloss Drops zaglađuje strukturu kose, definira frizuru i daje kosi decentni sjaj. Na vlažnoj kosi se stvrdnjava i daje osjećaj ljepljivosti, stoga se preporučuje nanositi samo na suhu kosu.
Wellin High Hair Gloss Serum brine za dugotrajan sjaj i njeguje kosu, definira oblik frizure i stilizira. Hydra Oel Elixier od Gliss Kura sadrži visoki njegujući faktor a nanosi se na suhu ili mokru kosu, pri čemu omekašava i suhe, pomalo oštećene pramenove dajući i njima blagi sjaj. Gel tekstura Reell’e Shine Gela lagano je ljepljiva i daje frizuri formu, kosi manji sjaj te se suši na kosi, čini ju oštrom. Smooth Control Bonacure je bogati serum u kapsulama, čija tekstura brine za prirodni sjaj koji dugo drži. Nije preporučljiv za masniji tip kose jer  je uljni.

Foto: daxcosmeticos.com.br, labanne-webshop.com, elle.es, gontc.com

Avatar

Admin

About Author

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may also like

Kolumne Kozmetika Text by Durica

Whatta…Nail!!!

Došle su i počele mahati rukama istovremeno pričajući o umjetnim noktima. Kakvim noktima? Ništa mi nije bilo jasno, a uskoro
Inspiracija Kozmetika

Dependence of…

Kako jednom proizvođaču i iskusnom trgovcu a bome ni ne manje uspješnom marketing djelatniku, poput mene, uzeti novac u dvadesetak