Trendovi

Pliš u zimskom dnevnom outfitu produžuje ugođaj blagdana

Nema svečanijeg materijala od pliša, ali njegov luksuzni sjaj nije više rezerviran samo za svečane prilike! Nakon blagdanskog razdoblja u kojemu ste si vjerojatno poklonili barem mekoću plišanih dekorativnih jastučića, dopustite se inspirirati nježnošću i toplinom pliša tokom sasvim običnih radnih dana.

Plišani komadi sad su na sezonskim popustima pa je pravo vrijeme za dopuniti i osvježiti garderobu, isprobati kako vam pristaju u dnevnim kombinacijama. Detalj, na koji jedino trebate pripaziti je nošenje samo jednog odjevnog predmeta u kombinaciji i to s jeansom, hlačama i suknjama iz raznih mat materijala. Možete si dopustiti kombinacije pliš pulovera ili topa uz satenske suknje, ali neka one budu razigranih printeva i midi duljine, što će ih učiniti nosivijima tokom običnijih dana.

Plišane mini suknje u bojama, odlično se slažu s bomber i biker kožnim jaknama te crnim outfitom. Kako bi bile što nosivije tokom dana, nosite ih uz mokasine i obuću debljih potplati. Crne pliš suknje u dnevnoj varijanti, odlično se slažu s beige i bijelim čizmicama, kao i sivim puloverima, kardiganima pletenica uzorka i duljine do struka te visokim crnim čizmama. Crne plišane hlačice isprobajte uz crno – bijeli print, bluze s bubi kragnom i gležnjačama s blok petom, a hlače od plišanog odijela uz pulovere prugastog i geometrijskog uzorka.

Plišane leggins zlatnog tona najbolje se slažu s crnom bojom koja primiruje dojam. Isprobajte ih s puloverima i bluzama naglašenih, nabranih ramena. Za večernji izlazak dovoljno je ovakvu kombinaciju pojačati cipelama iz iste vrste i boje pliša.

Foto pinterest

Avatar

Admin

About Author

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may also like

Trendovi

Travelling is growing, growing is knowledge!

Ovo je slogan koji u svom marketingu koristi brand Napapijri. Pokrenut  početkom devedesetih, od strane firme Green Sport Monte Bianco
Trendovi

Good mood: Wood, wine, Woolrich

Šuma je toliko divna i smirujuća da mi nije jednom palo na pamet odseliti u nju, barem privremeno. Ako ništa