Trendovi

Pobudite buntovnika u sebi novom Harley Davidson Black Label kolekcijom

Autentična motociklistička cool odjeća za proljetnu sezonu koja prati trendove

S dolaskom proljeća, Harley-Davidson je predstavio novu Black Label kolekciju, dizajniranu sa stilom, čvrstoćom i udobnosti za nove generacije koje istražuju svoja vlastita odredišta. Kolekciju krasi diskretan i minimalistički novi izgled  te veći broj proizvoda unutar same linije odjeće.

Black Label kolekcija Harley-Davidsona je stvorena za one koje istinski prihvaćaju svoju osobnost te teže da život žive „punim plućima“. Proizvodi iz kolekcije su jednostavni i moderni te i dalje zadržavanju legendarni stav Harley-Davidsona. Svijet nije nešto u čemu se živi već nešto što se treba istražiti i doživiti, a Black Label kolekcija Harley-Davidsona vam omogućuje da postavite svoja pravila i živite život po njima.

 

Proljetna Black Label kolekcija Harley-Davidsona: Minimalistički detalji |Kultni dizajn

Nastavno na prethodni uspjeh, kolekcija podiže ljesticu suvremenim i inovativnim dizajnom. Proljetna kolekcija za muškarce predstavlja dizajn koji se temelji na osnovnim elementima Harley-Davidsonove kože, metala, gume i kultnih simbola; dijelovi narančaste trgaju ovaj „Harley stav“ s prigušenom paletom boja. S laganom jaknom napravljenom od janjeće kože sa posebnim ispranim i ulaštenim finišom nećete prestati istraživati svijet oko sebe.

Predstavite vlastiti stil, živite svoj život po svojim pravilima s novom proljetnom ženskom Black Label kolekcijom. Ona predstavlja nove mješane materijale, teksture i grafike koje prenose autentični motoristički izgled u suvremenu odjeću koja uključuje jakne, majice s kapuljačom, košulje, majice s kratkim rukavima. Kolekcija uključuje cijelu liniju odjeće i dodatnog pribora sa malim značkama i oznakama kako bi zadržala pobunjeničkiu i dinamičku prirodu Harley-Davidsona.

Dobro poznata ponuda vintage kultnih majica je sada upotpunjena sezonskom ponudom  za muškarce i žene u obliku majica različitih modela – s V izrezom ili normalnih kragni. Majice su inspirirane neonskim znakovima, mrljama od boje te ikonografijom orla.

Nova Harley-Davidson kolekcija dostupna je u Harley-Davidsonu Zagreb.

Za više informacija o kolekciji posjetite www.harley-davidson.eu/motorclothes

 

O Harley-Davidson Motor Company ®

Harley-Davidson Motor Company je proizvođač custom, cruiser i touring motocikala i nudi kompletnu liniju Harley-Davidson dijelova, dodatne opreme za motocikle, opreme za vožnju, odjeće i obuće. Za više informacija posjetite www.h-d.com

Avatar

Admin

About Author

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may also like

Trendovi

Travelling is growing, growing is knowledge!

Ovo je slogan koji u svom marketingu koristi brand Napapijri. Pokrenut  početkom devedesetih, od strane firme Green Sport Monte Bianco
Trendovi

Good mood: Wood, wine, Woolrich

Šuma je toliko divna i smirujuća da mi nije jednom palo na pamet odseliti u nju, barem privremeno. Ako ništa