Inspiracija

Pokrenuta nova, interaktivna i moderna VOGUE EYEWEAR internetska stranica na hrvatskom jeziku

Vogue Eyewear po prvi put ima internetsku stranicu na hrvatskom jeziku. Na vogue-eyewear.com/hr ljubiteljice mode, trendova i naočala mogu doznati sve o novim kolekcijama sunčanih i dioptrijskih naočala, naučiti kako kombinirati jedinstvene okvire, boje i ukrasne elemente te se inspirirati modnim stilovima poznatih osoba i blogerica.

Internetska stranica je pregledna i jednostavna za korištenje te je podijeljena na šest osnovnih segmenata – kolekcija sunčanih naočala, kolekcija dioptrijskih naočala, posebna kolekcija, upoznaj blogera, Style Miles platforma i lokator trgovina. Svaki segment popraćen je vizualno atraktivnim sadržajem i pruža posjetiteljima jedinstveno Vogue iskustvo. Stranica je povezana i s društvenim mrežama kao što su Facebook, Twitter, Instagram i Pinterest, što omogućava povećanje broja korisnika i uključivanje što više ljudi u Vogue Eyewear svijet te pruža posjetiteljima mogućnost komentiranja i dijeljenja sadržaja. Posebna pozornost na stranici posvećena je muzama Vogue Eyeweara i modnim blogericama.

Tri glamurozne svjetske dive: brazilski model Adriana Lima, indijska glumica Deepika Padukone i kineska glumica Liu Shi-Shi, zaštitna su lica nove međunarodne kampanje koja je započela početkom godine i obraća se mladim, znatiželjnim i modno osviještenim ženama. Njihova iskustva i dojmovi o novoj kolekciji predstavljeni su kroz multimedijski sadržaj koji između ostalog nudi i ekskluzivne materijale iza kulisa snimanja oglasnih kampanja.

Posebno zanimljiv dio nove Vogue Eyewear internetske stranice je platforma na kojoj će čitatelji tijekom šest tjedana, do početka lipnja, imati priliku kroz priče, fotografije i video materijale šest modnih blogerica iz različitih dijelova svijeta postati dio njihove modne priče i životnog stila. Blogerice u ulozi ekskluzivnih vodiča kroz ljepote i zanimljivosti svoje domovine otkrivaju nezaobilazna trendi mjesta, klubove, restorane i trgovine. Pogledom kroz moderne i živopisne Vogue naočale blogerice nude inspiraciju kako kombinirati najnovije modne trendove i originalne stilove. Martina Mercedes Corradetti iz Italije prva je blogerica koja je čitatelje stranice ‘provela’ ulicama rodnog grada Rima, otkrila im što se krije u njezinom ormaru i kako spaja omiljene komade odjeće s modelima Vogue Eyewear naočala.

Najnovije trendove iz svijeta mode i naočala pratite na: www.vogue-eyewear.com/hr

Avatar

Admin

About Author

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may also like

Inspiracija

Blog of the month: anonymekoeche.net

Kuhanje nije samo užitak, ono je umjetnost a često servirana jela na tanjuru izgledaju toliko maštovito i dekorativno kao da
Beauty fotografija Inspiracija Models

We like these pics…Lisette Van Den Brand by Herring & Herring

Everyone is talking about new Lisettes pictures. If you haven’t  heard anything about Dutch model before, you rememeber her name