Inspiracija

Povratak modnih revija velikog UMAH-a!

UMAH – Udruženje manekena Hrvatske ponovno na mala vrata dolazi na modnu scenu, koja je puna dobrih agencija, organizatora, event managera, ali nažalost ima i onih koji to nisu.

UMAH – Udruženje manekena Hrvatske najstarija je organizacija manekena i fotomodela, osnovana 1964. godine kao jedina strukovna organizacija u ovom dijelu Europe. Članovi UMAH-a dobili su status slobodne profesije sa svim pravima koja proizlaze iz toga te se vrijeme provedeno na modnim pistama moglo upisati u radnu knjižicu.

UMAH –  iako uz mnoge promjene i danas zadržava svoj društveni status i brigu o profesiji manekena – fotomodela.

UMAH je proslavio svoju 50 godišnjicu – velikom modnom revijom u zagrebačkom hotelu Westin, kojom je predstavio nekadašnje modele, a danas uvažene osobe iz svijeta gospodarstva, kulture, politike  pa i neke penzionere manekene.

 

„Dosta o prošlosti, smiješno je više pričati o vremenu kada su se rodili roditelji današnjih modela – zato smo se „vratili u budućnost“ nije zabuna u riječima. To znači da osim revija koje radimo vani, želimo vratiti klasične modne revije, kao nekada, kada je svaki posjetitelj revije znao i mogao kupiti ono što je bilo na reviji, kada su u prvom redu sjedili kupci, a ne celebrityji.

Nećemo, jer ne možemo, raditi velike modne spektakle, ali mladi tim UMAHa, potpomognuti iskustvom i znanjem veterana – krenuo je u novu misiju – moda za svakoga, moda u svakom gradu lijepe naše.“ – izjava je počasne predsjednice UMAHA , gđe Regine Jaeger.

 

Ponovno na Zagrebačkom velesajmu, u okviru sajma „ Dana ljepote i fitnesa“ , UMAH   organizira modnu reviju „ TOTAL LOOK“. Revija će se održati u Kongresnoj dvorani Zagrebačkog velesajma dana 14.03.2015 s početkom u 17h.

Manekeni UMAHa će u modnim izlazima predstaviti i prikazati ženske i muške kolekcije koje su nosive u svakodnevnom životu, a riječ je, između ostalog, o večernjoj, dnevnoj, elegantnoj, svečanoj i sportskoj odjeći.  Predstavit  će se kolekcije  priznatih dizajnera i modnih kuća kao što su ; Kotka – Krapina, Axa Moda -Zagreb, Martina Felja – Zagreb, Greta Gudelj – Zagreb, Galić Design – Split, Art Dizajn – Krapina, Marla – Zagreb, Nakit Roberta – Zagreb, Modna sova – Zagreb, Dora – Zagreb i La Marye – Zagreb.

Za besprijekoran izgled manekena UMAHa pobrinut će se make up artisti Amadea Krajnović i Simona a za frizure je zadužen Beauty centar FEN.

Bit će to večer ljepote i mode na Zagrebačkom velesajmu, koju nikako ne propustite.

Avatar

Admin

About Author

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may also like

Inspiracija

Blog of the month: anonymekoeche.net

Kuhanje nije samo užitak, ono je umjetnost a često servirana jela na tanjuru izgledaju toliko maštovito i dekorativno kao da
Beauty fotografija Inspiracija Models

We like these pics…Lisette Van Den Brand by Herring & Herring

Everyone is talking about new Lisettes pictures. If you haven’t  heard anything about Dutch model before, you rememeber her name