Trendovi

Povratak rafinirane jednostavnosti u novoj kampanji Seventy by Sergio Tegon

Još jednu sezonu zaredom, čarobnu Seventy ženu utjelovila je poznata ikona modnih pista i časopisa Anna Cleveland. Eterična Anna, u nizu svojih teatralnih transformacija, ovog puta nam otkriva jednu posve ogoljenu i gotovo djevojački nježnu stranu, koja adekvatno i vrlo jasno naglašava elegantno klasičnu kolekciju poznatog talijanskog branda. Istovremeno eklektična i introvertirana, Anna Cleveland u novoj kampanji, prikazuje ženu koja podjednako osvaja svojom samouvjerenošću i suvremenim stilom, pritom ne skrivajući ranjivost, empatiju i toplinu koje čine esenciju njene osobnosti.

Sofisticirani fotografski kadrovi fokusirani su na emociju koju Anna daje, prezentirajući snažnu kolekciju, kojom dominiraju neutralne boje, opuštene, elaborirane siluete i luksuzni materijali. Scenografija je hladna kako bi naglasila gotovo eskapističke pokrete modela u fluidnim outfitima.
Seventy by Sergio Tegon, kampanjom za jesen i zimu, najavljuje kolekciju bogatu kreativnim, bazičnim komadima, koji su savršeno ukomponirani u suvremeni normcore stil. Kombinacije i slojevitost, matirane šljokice, glatke tkanine u kontrastu s grubim bojama, svijetle boje na klasičnim modelima, daju novi stilski identitet koji prkosi trendovima i ponovno se reinterpretira kroz nadolazeće sezone.

Avatar

Admin

About Author

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may also like

Trendovi

Travelling is growing, growing is knowledge!

Ovo je slogan koji u svom marketingu koristi brand Napapijri. Pokrenut  početkom devedesetih, od strane firme Green Sport Monte Bianco
Trendovi

Good mood: Wood, wine, Woolrich

Šuma je toliko divna i smirujuća da mi nije jednom palo na pamet odseliti u nju, barem privremeno. Ako ništa