Inspiracija

Poznata splitska dizajnerica Jelena Bošnjak ponovno oduševila! Večer ljepote, mode i stila za pamćenje

Kada stvarate u najlipšem gradu na svitu, u kojemu ne znate što vas više inspirira, da li povijesni spomenici, mediteranski mirisi, šum morskih valova, splitske ljepotice ili podrška prijatelja, divno je biti dizajner i svijet bogatiti svojim idejama. Upravo takvu poruku šalje osmijeh Jelene Bošnjak, poznate splitske dizajnerice.

Jelenina nepresušna kreativnost nedavno je ponovno oduševila dame sa stilom, prijatelje, klijentice i saborske zastupnike, koji su se jedne tople lipanjske večeri, okupili na modnom druženju, povodom njene prve samostalne revije.

Poznate splitske ljepotice blistale su na pisti Casina Arena Kaštel Lukšić u neodoljivim dizajnerskim kreacijama i veselo pozirale fotografima u inspirativnom okružju. Jelena je i ovaj put oduševila ljubitelje svog dizajna, atraktivnim, glamuroznim modelima, po kojima je preponatljiva, ali je  stekla i neke nove klijente.

Dame su pokazale veliki interes za njenu kolekciju  i odmah zaredale s upitima i narudžbama, pa na splitskim ulicama i raznim glamuroznim događanjima, nestrpljivo iščekujemo njihove outfite.

Avatar

Admin

About Author

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may also like

Inspiracija

Blog of the month: anonymekoeche.net

Kuhanje nije samo užitak, ono je umjetnost a često servirana jela na tanjuru izgledaju toliko maštovito i dekorativno kao da
Beauty fotografija Inspiracija Models

We like these pics…Lisette Van Den Brand by Herring & Herring

Everyone is talking about new Lisettes pictures. If you haven’t  heard anything about Dutch model before, you rememeber her name