Kozmetika

Predstavljamo: Ana Benzon make up

Predstavljamo vam profesionalnu make-up artisticu iz Splita, koja je svoju diplomu stekla u Londonu 2005. gdje je završila dvije prestižne škole za make-up, Delamar Academy of Make-up i London Esthetique School of Beauty and Make-up.

Radila je kao make-up asistent na produkcijama u Engleskoj Nacionalnoj Operi, snimanjima za London Film Academy, školu mode Central St Martins te brojne modne agencije.

 Osim što radi make up za vjenčanja, mature, snimanja, video spotove i ostale specijalne prigode, surađuje s Hrvatskim Narodnim Kazalištem u Splitu, Kazalištem lutaka, dnevnim listom “Slobodna Dalmacija”, u kojemu ima kolumnu. Ana predaje i na privatnoj školi za vizažiste a do sada je svoj make up predstavila i na velikom broju modnih revija: Best model Hrvatske, Split City Fashion, Sajam vjenčanja, Glam Rock Hair Show i sl.

 Radi sa vrhunskom profesionalnom kozmetikom –  Dior, Chanel, Mac, Screenface, Kryolan, Smashbox, Guerlain, Clarins, Estee Lauder, Philosophy.

www.anabenzon.blogspot.com

Avatar

Admin

About Author

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may also like

Kolumne Kozmetika Text by Durica

Whatta…Nail!!!

Došle su i počele mahati rukama istovremeno pričajući o umjetnim noktima. Kakvim noktima? Ništa mi nije bilo jasno, a uskoro
Inspiracija Kozmetika

Dependence of…

Kako jednom proizvođaču i iskusnom trgovcu a bome ni ne manje uspješnom marketing djelatniku, poput mene, uzeti novac u dvadesetak