Inspiracija

Preko 100 modela odabrano je na današnjem kastingu koji će raditi na 38. NIVEA BH Fashion Week Sarajevo

Još samo par sati dijeli nas od najglamuroznijeg modnog događaja 38. NIVEA BH Fashion Week  Sarajevo, na kojem će svoje kolekcije predstaviti domaći i inozemni gosti dizajneri, u hotelu Holiday.

Povodom ovog najvećeg modnog događaja, jučer  je u 17 sati održan casting u Hotelu Holiday. Castingu je prisustvovalo oko 200 djevojaka, od kojih su dizajneri odabrali oko 100 modela za prvu večer, koje će nositi njihove kreacije.

Da podsjetimo, 38. NIVEA BH Fashion Week Sarajevo se održava u organizaciji Udruženja manekena i modnih kreatora  BiH, a u izvršnoj produkciji modne agencije Abc Models Mgmt International.

Osim toga,  castingu su prisustvovali i brojni modni scouti iz Francuske, Italije i Turske, a četiri nova lica agencije Abc Models, Maja, Sabrina, Adna i Ajša, osvojile su modne scoute iz Francuske svojom pozitivnom energijom i karizmom, te su im time otvorili vrata za ino karijeru modelinga, dok će dvadesetak djevojaka  dobiti priliku da svoju modnu karijeru grade u Turskoj.

Ova modna čarolija počinje u 20h, u hotelu “Holiday”, a prisutnima će se prve večeri predstaviti modna kuća “PARADI COUTURE”, sarajevska dizajnerica Tea Zubović “ART BY TEA”, Marijeta Ferri, te modni brend “Anastasija Fashion”.

Nakon revijalnog dijela dobra zabava nastavit će se i na After Partiju gdje će gosti moći uživati u pićima prijatelja projekta “Vitinka”, “Vivia” i vinskog podruma “Anđelić”

PR

Avatar

Admin

About Author

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may also like

Inspiracija

Blog of the month: anonymekoeche.net

Kuhanje nije samo užitak, ono je umjetnost a često servirana jela na tanjuru izgledaju toliko maštovito i dekorativno kao da
Beauty fotografija Inspiracija Models

We like these pics…Lisette Van Den Brand by Herring & Herring

Everyone is talking about new Lisettes pictures. If you haven’t  heard anything about Dutch model before, you rememeber her name