Inspiracija

Preporučujemo: Salon namještaja Qualis, za jedinstveni doživljaj kupovine

https://www.instagram.com/p/BgMQSVyjI0F

Na Samoborskoj cesti 147 u Zagrebu smjestila se oaza  udobnog i kvalitetnog življenja – salon namještaja Qualis, koji nudi jedinstveni doživljaj kupovine, ugodnu i opuštajuću atmosferu.

U ovom atraktivnom prostoru, pronaći ćete više od 100 različitih komada namještaja – od najpoželjnijih modela sjedećih garnitura, kutnih garnitura, garnitura sa i bez funkcije spavanja do sjedećih garnitura sa relax mehanizmom, manjih ili većih kompozicija garnitura.

Nezaobilazan dio asortimana su i trendy blagavaonske stolice i stolovi, efektne podne lampe ili lusteri, kao i ukrasni modni dodaci za uređenje interijera.

https://www.instagram.com/p/Biq7lceF0K7

https://www.instagram.com/p/Bi04AYPFrHl

U dnevnom boravku Qualisa, posjetitelji i kupci se druže, zabavljaju, opuštaju,  rješavaju životne dileme. Uslužni trgovci  razvlače postelju za drage goste, naglašavajući koliko je važno odabrati najkvalitetnije sjedeće garniture.

https://www.instagram.com/p/Bgt9cTQDCtv

Qualis namještaj je ekskluzivni zastupnik renomiranog europskog brenda Kler, s tradicijom više od 40 godina, koji promovira profinjeni stil života.

https://www.instagram.com/p/BheFFVPDO6n

 

https://www.instagram.com/p/BhpC5u1DJ8e

Svim ljubiteljima interijera, idealno je mjesto za otkrivanje najnovijih modnih i ekskluzivnih trendova u svijetu namještaja.  Qualis nadahnjuje, u njemu se rađaju nove ideje za uređenje interijera jer već  jedna efektna podna lampa ili luster, trendy blagovaonske stolice ili dizajnerski stol, iz njegove atraktivne ponude, dovoljno je za transformaciju doma.

https://www.instagram.com/p/Bi6YZLWlVdm

Više na qualis.hr

Avatar

Admin

About Author

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may also like

Inspiracija

Blog of the month: anonymekoeche.net

Kuhanje nije samo užitak, ono je umjetnost a često servirana jela na tanjuru izgledaju toliko maštovito i dekorativno kao da
Beauty fotografija Inspiracija Models

We like these pics…Lisette Van Den Brand by Herring & Herring

Everyone is talking about new Lisettes pictures. If you haven’t  heard anything about Dutch model before, you rememeber her name