Trendovi

Proizvodi o kojima se ove sezone priča u modnim krugovima 1. dio

 

https://www.instagram.com/p/BxQ2ziRl3U1

Svake sezone, u modnim krugovima, priča se o proizvodima koji su posebniji od drugih, često su dio streetstylinga influencera, tema i začin raznih modnih editorijala.

Naušnice o kojima se ovog proljeća puno priča u modnim krugovima, su otvorene hoops, kombinacija metala i canvasa by Louis Vuitton. Luksuzne naušnice Wild V Hoop kombinacija su tribal forme i LV monograma. Evociraju modne devedesete i odlično pristaju uz tamni jeans vintage forme.

The Bridge u svojoj ponudi ima impresivnu kolekciju torbi, no jedna od njih se ističe posebnošću i odličnom interpretacijom boho forme.  Detalji koji ju čine vrlo zabavnom i poželjnom u ljetnom periodu su kićenica i morska zvijezda iz dvobojne kože i nitni.

https://www.instagram.com/p/ByH3BDhA6Xu

Modni svijet priča ove sezone o gigot rukavima, koje je proslavio Rotate Birger Christensen, koji ih smješta na bluze i haljine iz raznih vrtsa materijala, od popelina do tafta.

https://www.instagram.com/p/BwRJXjshvJs

Za zreli i elegantni look, sandale s remenčićima su savršeni dodatak, no to im ove sezone nije jedina namjena. Naime, stilisti ih predlažu uz bicycle pants shapewear funkcije i lanenu jaknu safari stila.

https://www.instagram.com/p/Bu6fx5JhsRf

“Bancroft” iz brokata, popularna je torba potpisa Michael Kors, koju ove sezone svjetski poznati stilisti predlažu kao osvježavajući dodatak modnom spoju safari jakne, biciklističkih hlačica i elegantnih sandala s remenčićima.

 

Avatar

Admin

About Author

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may also like

Trendovi

Travelling is growing, growing is knowledge!

Ovo je slogan koji u svom marketingu koristi brand Napapijri. Pokrenut  početkom devedesetih, od strane firme Green Sport Monte Bianco
Trendovi

Good mood: Wood, wine, Woolrich

Šuma je toliko divna i smirujuća da mi nije jednom palo na pamet odseliti u nju, barem privremeno. Ako ništa