Inspiracija

Proizvodi o kojima se ove sezone priča u modnim krugovima 4. dio


Bez obzira radi li se o flat modelu, sandalama s platformom ili elegantnom užom petom, Antolina cipele prepoznaju se čak iz veće udaljenosti. Sve modele vežu iste karakteristike, od izbora materijala do vrste tkanja. Ručno tkani, tradicionalni materijali iz kulture Makas indijanaca, bojani su prirodnim bojilima, inspiriranima okolišem. Azurno plava veže se uz nebo iznad Gvaranskog  teritorija i moćne rijeke Paragvaj, zelene nijanse podsjećaju na tropske šume, intenzivno crvena na tlo i pulsirajuća žuta na sunce koje svakodnevno žari nad spomenutim krajevima. Uz sav spomenuti, fantastični izbor materijala i boja, dolazi i ogromna ljubav prema ručnoj izradi u tvornici majstora – kreatora espadrila, Louisa Castanera.

Wandler ove sezone ima predivne mules. Model “Isa” dolazi u ružičastoj, zelenoj, crnoj i dvobojnoj kombinaciji lilac – cobalt i pink – red. Ružičaste “Isa” donose Italo flair.

https://www.instagram.com/p/Bw1wur2gR58

U Alexander Wangu misle i na one koji vole fino i puno jesti. Na prvi pogled jeans kao i svaki drugi, no iza ovih hlačica stoji velika kreativnost. Biste li se vi sjetili na ovaj način finiširati jeans povišenog struka? Sve je tu što trebate za ljetne šetnje – udoban jeans, ugodna ljetna boja, povišeni struk koji prikriva viškove i fashion moment – undone završeci i zabavno rješenje haklica za remen.

https://www.instagram.com/p/BzOCIotpu4J

Mini torbice su in! Iako malih dimenzija, imaju veliki modni potencijal i najomiljeniji su accessoire ovog ljeta!

https://www.instagram.com/p/BT8gmk0gtEN

Highlight u ljetnom make upu ove sezone je puder s blistavim česticama i divnim dizajnom by DeGourmay.

https://www.instagram.com/p/B0F-IUpCkU9

foto pinterest

Avatar

Admin

About Author

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may also like

Inspiracija

Blog of the month: anonymekoeche.net

Kuhanje nije samo užitak, ono je umjetnost a često servirana jela na tanjuru izgledaju toliko maštovito i dekorativno kao da
Beauty fotografija Inspiracija Models

We like these pics…Lisette Van Den Brand by Herring & Herring

Everyone is talking about new Lisettes pictures. If you haven’t  heard anything about Dutch model before, you rememeber her name