Trendovi

Proljeće u H&M-u: Conscious predstavlja održivu proljetnu modu za sve

Kolekcije Conscious pokazuju koliko je H&M-u važna održivost. Kao i kolekcija Exclusive Conscious, kolekcije Conscious protežu se i na druge koncepte storea, kao što su Divided te ženski, muški i dječji koncepti. Sve je to dio inicijative Conscious, trajnog nastojanja da se poveća uporaba organskog pamuka i drugih održivih materijala.

Tunike od stopostotnog organskog pamuka, nabrane bluze i ljetne haljine dolaze u pastelnim bojama i s kariranim uzorkom, dok su kratke hlače kaki boje s vrpcom oko struka načinjene od 100% Tencela®, a jakna uskog kroja od recikliranog poliestera. U konceptu Divided topovi s cvjetnim uzorkom i majice s otiskom izrađene su od 100% recikliranog poliestera, a kratke hlače od recikliranog pamuka.

Za muškarce tu je šminkerska proljetna garderoba s majicama okruglog izreza blijedoružičaste, sive, plave i bijele boje, vestama na prugice i parom klasičnih kratkih hlača. Za otmjeniji izgled tu su majice kariranog uzorka u kontrastnim bojama ili s otiskom lišća, a elegantne hlače s naborima na prednjem dijelu načinjene su od održivog pamuka i poliestera, kao i remenje, sunčane naočale i pamučne špagerice.

Djeca imaju vlastite elegantne komade, primjerice majice na prugice i kaki platnene hlače te ljetne komade poput nabranih haljina s cvjetnim uzorkom i majica s otiskom

Avatar

Admin

About Author

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may also like

Trendovi

Travelling is growing, growing is knowledge!

Ovo je slogan koji u svom marketingu koristi brand Napapijri. Pokrenut  početkom devedesetih, od strane firme Green Sport Monte Bianco
Trendovi

Good mood: Wood, wine, Woolrich

Šuma je toliko divna i smirujuća da mi nije jednom palo na pamet odseliti u nju, barem privremeno. Ako ništa