Trendovi

Proljeće u pastelnim tonovima

https://www.instagram.com/p/Bda7GtlH8yU

Proljetna modna sezona obojena je pastelnim tonovima, a tzv. gelato hues prisutni su u kolekcijama Victoria Beckham, Hermès, Sies Marjan, Tom Ford, Michael Kors, Helmut Lang, Giambattista Valli, Chanel, Alexander McQueen, Preen.
Dizajneri ih nude kao  “head to toe”, sorbet layering i “tiers upon tiers ” lookove. Inspirirani scoop coppettom, predlažu kombinirati razne duljine odjevnih predmeta i materijale za njihovu izvedbu istog tona, ali se igraju i kontrastima. Već jedan detalj poput karmin crvenih sandala osvježava lila styling, a primijećeni su i spojevi više različitih boja, ali pastelnih tonova.

 

 

https://www.instagram.com/p/Bd0_A2-HUBX

 

https://www.instagram.com/p/BckhKXRnOKx

Ove sezone pastelne tonove nose i muškarci i to kao total look. Pistaccio i soft roza spajaju se u outfite poput najfinijeg, osvježavajućeg sorbeta, a najbolje izgledaju na mekim tkaninama i pletivima fine strukture.

https://www.instagram.com/p/BcXceQznAoi

Pastelni tonovi ove sezone spajaju se i nose u kombinaciji s intenzivnijima pa su tako česti  miksevi blijedo lila i intenzivnijeg tona ljubičaste, soft roze i intenzivnijih ružičastih tonova. Blur narančasta u pastelnom tonu viđena je u spoju s blur ljubičastom kod muških stylinga potpisa Sies Marjan.

https://www.instagram.com/p/Bd8lzCEnZy0

Avatar

Admin

About Author

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may also like

Trendovi

Travelling is growing, growing is knowledge!

Ovo je slogan koji u svom marketingu koristi brand Napapijri. Pokrenut  početkom devedesetih, od strane firme Green Sport Monte Bianco
Trendovi

Good mood: Wood, wine, Woolrich

Šuma je toliko divna i smirujuća da mi nije jednom palo na pamet odseliti u nju, barem privremeno. Ako ništa