Inspiracija

Proslava i druženje u otmjenom seoskom okruženju s najboljim prijateljima – Sretan rođendan, Sanda Kardum!

Da su prijatelji, jedno od najvećeg blaga koje imamo u životu, zna jako dobro splitska modna dizajnerica Jelena Bošnjak, koja svojim prijateljima poklanja najveću moguću pažnju i redovno slavi  njihove rođendane.

Ovaj put slavljenica je Sanda Kardum, splitska dizajnerica nakita, a kao ambijent za proslavu i druženje s najboljim prijateljicama, odabran je Premijer Trilj.

Podsjetimo, dvije najbolje prijateljice i dizajnerice, Jelena i Sanda, nedavno su zajedno snimile impresivnu kampanju za novu kolekciju Sandinog nakita, pod nazivom “Welcome to the Jungle” . Sanda, koju Jelena od milja zove “moj lipi anđele”, ima još razloga za slavlje – otkrili smo da se udaje.

Upućujemo najljepše želje slavljenici, a veselom društvu, koje se zabavlja u otmjenom dalmatinskom, seoskom okruženju, želimo izvrstan provod!

Avatar

Admin

About Author

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may also like

Inspiracija

Blog of the month: anonymekoeche.net

Kuhanje nije samo užitak, ono je umjetnost a često servirana jela na tanjuru izgledaju toliko maštovito i dekorativno kao da
Beauty fotografija Inspiracija Models

We like these pics…Lisette Van Den Brand by Herring & Herring

Everyone is talking about new Lisettes pictures. If you haven’t  heard anything about Dutch model before, you rememeber her name