Trendovi

Produžite ljeto uz tropic printeve!

https://www.instagram.com/p/BVC507yhyxV

Na samom kraju ljeta, dok su temperature zraka još visoke, nosite bujne tropske i tutti frutti uzorke, koji će vas po povratku s godišnjeg odmora podsjećati na plažu, egzotično bilje i sočne ljetne plodove.
Egzotični ljetni printevi donose duh južnih mora! Već samo jedan odjevni predmet, poput T shirta s ananas (boobs) printom, dovoljan je da popravi raspoloženje, kao da ste uzeli dozu vitamina. Majice tropskog printa djeluju sexy u kombinaciji sa jeans hlačicama destroyed efekta, a volite li umjerenije dnevne stylinge, kombinirajte ih sa suknjama iz kepera i lana u jednoj od boja s T shirt uzorka.

Tropical trend ljeti, u ženstvenom spoju printa palmi i vezenog batista idealan je za gradske šetnje i slobodno vrijeme.

https://www.instagram.com/p/BxaXhXejBLH

Tropic print za nešto svježijih ljetnih dana, u spoju maxi haljine printa palmi, krznenih mules i torbice oko struka.

https://www.instagram.com/p/BuQjtZ-FhlD

Žuti kombinezon je izvrstan basic za tropic look. Uz njega možete kombinirati razne vrste modnih dodataka tropic uzorka.

https://www.instagram.com/p/B1UQFTUhxX6

Produžite ljeto i espadrilama, s uzorkom ananasa!

https://www.instagram.com/p/BWcM9Krgm1l

Ležerna i vrlo ženstvena kombinacija T shirta i suknje svježeg voćnog uzorka, idealna je za vrlo tople kasnoljetne dane.

https://www.instagram.com/p/B0EK6W2Cb5u

Uredski poslovi traže ozbiljnost i odmjerene, distancirane stylinge, no ovisno o djelatnosti koju u uredu obavljate, možete isprobati i tropic uzorak, u štik motivu i tisku, na ovaj način.

https://www.instagram.com/p/BuB6nA1BeG9

Za tutti frutti feeling u uredu, ove sezone brine Orsay, svojim limun printevima. Uz blazer limun printa odlično pristaju boyfriend jeans i sneakers, a retro vibe donosi suknja A forme, limun printa. Kombinirana uz crop top, stvara bajkovitu siluetu.

https://www.instagram.com/p/BwPh-IYl0ZR

Mix it, baby! Za dobro raspoloženje i trendy Ipanema look, potrebno je iskoristiti još uvijek vrlo tople dane i krupne cvjetne printeve intenzivnih boja pomiješati jedne s drugima. Kako vam se sviđa Michael Kors Tropical Garden?

https://www.instagram.com/p/Bnw5Vq6hmSx

Tropic printevi nisu samo za mršavice i žene idealnih proporcija. Ipanema girl trend jako dobro izgleda i na ženama punijeg stasa.

https://www.instagram.com/p/Bnw5k3yHtDq

Tropske kišne šume područja su s najviše biljnih i životinjskih vrsta, a našem planetu stvaraju značajnu količinu kisika. Za njih je karakterističan gusti, visoki “krov” od lišća i vrlo bogata flora i fauna. Česta su inspiracija dizajnerima i raznim umjetnicima. Kao podsjetnik na njihovu važnost, ali i važnost svih biljaka na planeti, na samom kraju ljeta nosite tropske printeve i kreirajte vlastiti tropical dream. Tko zna, možda time doprinesete osvješćivanju važnosti očuvanja prirode.

https://www.instagram.com/p/Bqsi3M2h9dH

Welcome to the wild 70s! Inspiracija Marcela Ostertaga zacijelo potiče iz vremena Studia 54. Imate li sličnu ili čak istu obuću, iznosite ju na kraju ljeta uz jednostavne jednobojne topiće i hlačice tropic printa. Karibik flair pojačat će ruž boje koralja, sunčane naočale obojenih stakala i marama za kosu tropic uzorka, koja se nosi poput rajfa.

https://www.instagram.com/p/BvUYMkCAk7W

Jednobojni ključni komadi, poput bijelih hlačica, oplemenjuju tropical look i ne čine ga pretrpanim. Uz šarene bluzice i topiće tropical printa, bijele hlačice, dobro će doći i detalji u nekoj od boja s uzorka, kao divan kontrast.

https://www.instagram.com/p/BuHEN_PBmcT

I dom voli egzotiku, naročito ljeti i u ranu jesen, dok još možete uživati na vrtnim terasama.

https://www.instagram.com/p/ByiRxrZpD5Z

Avatar

Admin

About Author

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may also like

Trendovi

Travelling is growing, growing is knowledge!

Ovo je slogan koji u svom marketingu koristi brand Napapijri. Pokrenut  početkom devedesetih, od strane firme Green Sport Monte Bianco
Trendovi

Good mood: Wood, wine, Woolrich

Šuma je toliko divna i smirujuća da mi nije jednom palo na pamet odseliti u nju, barem privremeno. Ako ništa