Trendovi

Prozračnije ne može – mreže su hot trend tople sezone!

Jedan od najpopularnijih uzoraka ove tople sezone je mreža, svih dimenzija i formi. Ovaj trend prate materijali laser cut izvedbe (na chic & sleek haljini Valentino). Outfiti sačinjeni iz uzorka mreže, dolaze i u kombinaciji manjih i krupnih otvora (kombinacija pulovera i midi suknje) te layering varijanti, (mreže preko basic odjevnog predmeta neutralnog tona). Loewe se tematikom mreže poigrao na potpuno drugačiji način, njihova mreža nije tehnički prava mreža, već spoj ringova i okruglih komadića tkanine, spojenih u uzorak mreže.

Mini haljine iz pamučnih pletiva by Rick Owens, nosive su povrh jednobojnih basic topova i podhaljina, a odlično funkcioniraju s avangardnim outfitima.

Trend mreže ove sezone prisutan je i na ljetnom accessoireu – torbama i obući. Longchamp, Jessica Buurman, Cultural Elements…samo su neka od brojnih dizajnerskih imena koje je nadahnuo ovaj vrući trend.

 

 

Avatar

Admin

About Author

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may also like

Trendovi

Travelling is growing, growing is knowledge!

Ovo je slogan koji u svom marketingu koristi brand Napapijri. Pokrenut  početkom devedesetih, od strane firme Green Sport Monte Bianco
Trendovi

Good mood: Wood, wine, Woolrich

Šuma je toliko divna i smirujuća da mi nije jednom palo na pamet odseliti u nju, barem privremeno. Ako ništa