Trendovi

Raskošno i plesom u blagdane, uz najnoviju kolekciju Jelene Bošnjak

Nama već mirišu blagdanski kolači, treperimo od uzbuđenja dok grad svakim danom dobiva nove ukrase i lampice. I pleše nam se,  jedva čekamo stati na podij, otkad smo vidjeli fotografije nove kampanje, splitske dizajnerice Jelene Bošnjak.

Slojevima blistave svile i tila, raskošnim volanima, šljokicama i elegantnim plesnim koracima, kao savršena kulisa poslužila je arhitektura starog grada Splita, ali i njegova kamenita obala, uz koju se poigravaju nestašni valovi.

Iza živopisne lepeze krije se Josipa Baliban, pratilja Miss Universe i instruktorica plesa, koja osim ljepote utjelovljuje i dirljivu ženstvenost i eleganciju.
Haljine u kojima je pozirala za Jeleninu Božićnu priču već su rezervirane, a dizajnerica koja intenzivno stvara, uskoro će se predstaviti još jednim lijepim modnim projektom.

Kažu da slika govori više od riječi pa ih nećemo puno trošiti već vas prepustiti sanjarenju, maštarijama i Jeleninoj božićnoj inspiraciji.

 

Avatar

Admin

About Author

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may also like

Trendovi

Travelling is growing, growing is knowledge!

Ovo je slogan koji u svom marketingu koristi brand Napapijri. Pokrenut  početkom devedesetih, od strane firme Green Sport Monte Bianco
Trendovi

Good mood: Wood, wine, Woolrich

Šuma je toliko divna i smirujuća da mi nije jednom palo na pamet odseliti u nju, barem privremeno. Ako ništa