Inspiracija

Razigrano proljeće uz spoj tangerine i nude nijanse

Topla tangerine nijansa narančaste djeluje svježe i razigrano,  podsjeća na živost i energiju popularnog pjenušavog pića a nude ublažava njenu snagu, kako ovog proljeća ne bi djelovala prenametljivo.
Spoj tangerine i nude nijansi jedan je od najinteresantnijih ovog toplog razdoblja a iako najčešće podsjeća na jesenski period, modna imena Narciso Rodriguez i Paul Smith samosvjesno su ove tonove poslali na modne piste.
Ovog proljeća poslušajte njihove prijedloge i birajte odjeću i modne dodatke koji i za tmurnijih dana nude okrepljujuć učinak. Posebno svježe djeluju na odjevnim predmetima iz lakših, mekših tkanina i formi te na obući sa ženstvenim detaljima. Pamučni odjevni predmeti poput haljina  djeluju meko i lagano, zahvaljujuć tangerine nijansi i laserski izrađenim uzorcima (Fendi) dok Charlotte Olympia mules tangerine nijanse ukrašava krupnim detaljem – mašnom, kako bi im uz visoke potpetice dodala još mekšu, ženstveniju formu.

Ove sezone posebno su IN jakne i blazeri nude tona, čiju strogu geometrijsku formu omekšava dugmad zlaćanog tona (Balmain) te sandale s remenčićima i vezanjem, delikatnog cut out uzorka. Prikladne su za dnevne i večernje kombinacije a posebno se lijepo slažu sa tangerine nijansom, nošene kao luksuzni detalj uz ljetne haljine midi i maxi duljine.

Odjeća na fotografijama; foto: matcesfashion.com, mytheresa.com, farfetch.com

Avatar

Admin

About Author

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may also like

Inspiracija

Blog of the month: anonymekoeche.net

Kuhanje nije samo užitak, ono je umjetnost a često servirana jela na tanjuru izgledaju toliko maštovito i dekorativno kao da
Beauty fotografija Inspiracija Models

We like these pics…Lisette Van Den Brand by Herring & Herring

Everyone is talking about new Lisettes pictures. If you haven’t  heard anything about Dutch model before, you rememeber her name