Inspiracija

Restoran Mimoza, oaza finih okusa

Novootvoreni restoran Mimoza, smješten na Pilama, Dubrovnik, 100 m zapadno od stare gradske jezgre, preko puta hotela Hilton Imperial, prava je oaza ukusa, ugodnog ugođaja i gastronomije. Od veličanstvene stare gradske jezgre dijeli ga tek tri minute ugodne šetnje.

Utemeljen je 1953. godine, a obnovljen 2007. godine s ciljem da svojim gostima pruži atraktivan ugođaj s dodirom elegancije. Njegova prostrana terasa raspolaže sa 230 sjedećih mjesta dok moderna blagovaonica nudi 70 a ponuda je bogata tradicionalnim delicijama (ribljim, mesnim specijalitetima) kao i probranim jelima  s gradela, raznim vrstama tjestenina, pizza i vegetarijanskim jelima. Od tradicionalnih jela restoran nudi ona ispod saća: ribu, janjetinu, teletinu a nudi i mogućnost organiziranja glazbe uživo te folklornih parova.

Radi lokacije i veličine, restoran Mimoza je idealan izbor za velike grupe, te različite obiteljske proslave i vjenčanja. Njegovo je ime sinonim nježnosti pa je tako i kulinarska misija osoblja usmjerena ka nježnosti prema Vašem osjećaju ugode sitosti.

U 2008. godini izabran je za najbolji restoran u Dubrovačko-neretvanskoj županiji a 2010. godine, od strane časopisa ShowBiz, restoran Mimoza je uvršten među tri najbolja restorana u Hrvatskoj.

Odlični motivi da ga posjetite, zar ne?

Avatar

Admin

About Author

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may also like

Inspiracija

Blog of the month: anonymekoeche.net

Kuhanje nije samo užitak, ono je umjetnost a često servirana jela na tanjuru izgledaju toliko maštovito i dekorativno kao da
Beauty fotografija Inspiracija Models

We like these pics…Lisette Van Den Brand by Herring & Herring

Everyone is talking about new Lisettes pictures. If you haven’t  heard anything about Dutch model before, you rememeber her name