Inspiracija

Revija hrvatskog filmskog stvaralaštva i vizure Marine Đarmati

Revija hrvatskog filmskog stvaralaštva, kao završna godišnja priredba neprofesijskog filmskog stvaralaštva u Hrvatskoj, svake se godine održava u drugom gradu. Nakon prošlogodišnjeg izdanja u Vukovaru, 47. revija održat će se u Karlovcu, od 13. do 15. studenog 2015. u organizaciji Hrvatskog filmskog saveza i Kinokluba Karlovac.

Pri izradi službenog kataloga korištene su vizure koje je snimila mlada i sve poznatija fotografkinja, draga prijateljica i suradnica našeg sitea Marina Đarmati.


Njen rad je dosad bio predstavljen na malim ekranima, održala je samostalnu izložbu, sudjelovala na brojnim grupnim, dobila je nagradu KA salona za osebujnost u fotografskoj umjetnosti, a uz to ima i titulu specijaliste fotografije. Sada na listu uspjeha može dodati i objave svojih fotografija u tiskanom izdanju.

“Ovim putem bih se željela zahvaliti Kseniji Sanković iz Kinokluba Karlovac na ukazanom povjerenju i suradnji.”, rekla nam je uvijek nasmijana Marina.
Budući da je Karlovac grad parkova i rijeka, cijeli vizual kataloga je u zeleno – plavoj boji, pa su tako i Marinine zračne vizure dobile posebni izgled.

Avatar

Admin

About Author

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may also like

Inspiracija

Blog of the month: anonymekoeche.net

Kuhanje nije samo užitak, ono je umjetnost a često servirana jela na tanjuru izgledaju toliko maštovito i dekorativno kao da
Beauty fotografija Inspiracija Models

We like these pics…Lisette Van Den Brand by Herring & Herring

Everyone is talking about new Lisettes pictures. If you haven’t  heard anything about Dutch model before, you rememeber her name