Inspiracija

Revija Zvonka Markovića na Tjednu visoke mode

Zvonko Marković, do sada poznat kao dizajnerska zvijezda srpske modne scene, sada je spreman cijelom svijetu pokazati svoj rad. Naime, on je prvi dizajner iz Srbije, ali i prvi iz istočne Europe u povijesti, kome je Federacija visoke mode Francuske pružila priliku  da predstavi svoju kolekciju na Tjednu visoke mode u Parizu!

“U toku su finalne pripreme,  evo baš sada se kolekcija pegla.  Manekenke su prelepe, jako sam zadovoljan kastingom. Naravnom hteo sam da tu budu i neke devojke iz Srbije, pa sam pozvao Aniku Božić i Tamaru Miličević koje su veoma cenjene u svom poslu i ovde rade za istaknuta modna imena. Ima još dosta posla jer sutra sve mora da bude savršeno. Tenzija postoji, trema takođe”, rekao je Marković koji je sa timom svojih suradnika pred tjedan dana došao u Pariz. Sa njim je i Svetlana Horvat, predsjednica Serbia Fashion Week-a.

 “Srbija treba da bude ponosna na Zvonka Markovića, koji je uprkos situaciji u našoj zemlji i nepovoljnim okolnostima za rad, uspeo da svojim izvanredim talentom skrene pažnju na sebe. Sutra je njegovo vatreno krštenje, svi navijamo za njega! “, istakla je uoči revije Svetlana Horvat.

Zvonkova revija će biti 9. srpnja, u ekskluzivnom zdanju  Palais Brongniart, koje je u stvari nekadašnja burza, sada adaptirana u luksuzni prostor gde se održavaju revije najpoznatijih kreatora. 

Avatar

Admin

About Author

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may also like

Inspiracija

Blog of the month: anonymekoeche.net

Kuhanje nije samo užitak, ono je umjetnost a često servirana jela na tanjuru izgledaju toliko maštovito i dekorativno kao da
Beauty fotografija Inspiracija Models

We like these pics…Lisette Van Den Brand by Herring & Herring

Everyone is talking about new Lisettes pictures. If you haven’t  heard anything about Dutch model before, you rememeber her name