Inspiracija

Riječanke Dan žena provele vrhunskim eventom u režiji 4looka i Stiluete!

Dan žena uz 4look i Stiluetu događanje je koje je jučer okupilo 150 uzvanika koji su uživali u nesvakidašnjem programu i brojnim sadržajima koje su organizatori pripremili.

Višemjesečne pripreme rezultirale su predstavljanjem tri blogerice koje su mlade i inspirativne žene te su se odlučile na promjene boje kose nadahnute prekrasnim bocama Bottega pjenušaca.

Tena Ćorić, Anita Dundović i Stella Mešić zasjale u novom looku za koji se pobrinuo 4look tim uz pomoć Kemon profesionalnih proizvoda za kosu, La Vetrina i optika Vid iz Rijeke. Djevojke nisu krile zadovoljstvo, istaknule su profesionalnost i ugodu cijelog tima te naglasile kako svima preporučuju da se odvaže na promjenu.

Uz partnere večeri, Bottega pjenušce i Ebba’s Cuisine svi gosti su uživali u finim kapljicama i slatkim delicijama, savršenom spoju ugode, a kako bi svi otišli još sretniji i zadovoljniji 4look se pobrinuo nagradivši goste vrijednim darovima frizerskih i kozmetičkih usluga u salonu, kao i poklon paketima koje su omogućili Bottega Gold prosecco i Acca Kappa, vrhunski talijanski  brand  niche parfema!

Vrijedne darove pripremili su i riječki centar Nomas Vello koji je dijelom poznate španjolske franšize te ima u svojoj liniji proizvode i usluge od kojih je najpopularnija fotoepilacija – trajna depilacija  koju su u Rijeci prepoznale žene, ali i muškarci. Proljeće je pred vratima, sad je idealno vrijeme!

Poznati brand Catrice bio je dijelom Stilueta cornera te je vrhunska šminka privukla brojne znatiželjne poglede, a pet poklon paketa otišlo je u prave ruke.

Stilueta corner privukao je veliku pažnju i zahvaljujući suradnji s Mašnicom, predstavljen je planer koji sadrži brojne novitete. Planer je to koji motivira i inspirira, podsjeća na ljepotu života, snagu ljubavi  i snagu žene koju svaka od nas nosi u sebi.

Porsche Inter Auto simbol je klase i kvalitete, brand koji oduševljava profesionalnim i toplim pristupom poznat i priznat diljem Hrvatske, prepoznao je projekt te se priključio gradskim automobilom koji se savršeno uklopio u viziju gradskog izlaska tri blogerice te je bio savršen galantan zavodljiv partner sessiona.

Uz latice ruža, Bottega kapljice čistog užitka, odličnu atmosferu, sreća se osjetila u svakom kutku ove riječke beauty oaze. Predstavljena je kampanja te cijeli proces priprema kojemu je najljepša kruna svega svakako bila večer za pamćenje u srcu Rijeke koju su jučer rado pohodili gosti iz Istre, otoka i Zagreba!

Fotografije: Ivor Mažar

Izvor: PR

Avatar

Admin

About Author

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may also like

Inspiracija

Blog of the month: anonymekoeche.net

Kuhanje nije samo užitak, ono je umjetnost a često servirana jela na tanjuru izgledaju toliko maštovito i dekorativno kao da
Beauty fotografija Inspiracija Models

We like these pics…Lisette Van Den Brand by Herring & Herring

Everyone is talking about new Lisettes pictures. If you haven’t  heard anything about Dutch model before, you rememeber her name