Trendovi

Rolling into Monday

https://www.instagram.com/p/B4uYqwVJZht

Što je novo u jesenskim kolekcijama za muškarce, vjerojatno ste već škicnuli i istražili, ali kako spojiti sve te artikle u atraktivan, trendovski styling, a ne kopirati izgled iz izloga?  Da biste što uspješnije i stylish ušli u novi radni tjedan, u pomoć uskaču modni blogeri, muški influenceri, kao inspiracija.

Ove hladne sezone,, dovoljan je jedan kvalitetan basic, poput kraćeg kaputa neutralnog tona pa da strogi “all black look” dobije novu dimenziju. Bloger Jack iz Manchestera za što svježiji i ležerniji outfit, cijeloj kombinaciji dodaje bijele sneakers.
Rowan nosi all black look u kombinaciji s kaputom camel nijanse, čime postiže elegantan business look.

https://www.instagram.com/p/B5kCT1xnht-

Adventsko razdoblje dopušta malo više modnih eksperimenata, a tako i nove uzorke kaputa koje niste nosili ranije, npr. sve vrste kariranih uzoraka.

https://www.instagram.com/p/B5QiZQxFqYd

Šarmantan spoj elegantnog camel kaputa, rebraste dolčevite i maxi šala, uz malo muškog nakita, niti jednu damu neće ostaviti ravnodušnom.

https://www.instagram.com/p/B5Hn61tlhfA

Vrijeme je za dolčevite smeđih tonova, a uz kožnu jaknu i crni jeans užih nogavica, odlično će pristajati nijansa hrđe. Smart casual look je izvrstan izbor za radni ponedjeljak, koji nastavljate izlaskom u grad s prijateljima.

https://www.instagram.com/p/B5AZ5mspS-j

Jakne s ovčjim krznom i njegovim imitacijama izvrstan su basic za casual stylinge i jednako dobro pristaju uz štofaste i jeans hlače, dolčevite i košulje cvjetnog uzorka.

 

https://www.instagram.com/p/B4ufBiBntqF

https://www.instagram.com/p/B4kbXPqHUmA

https://www.instagram.com/p/B5j94-7F5y

Što kažete da u svoj klasični crni outfit ubacite malo kacije u formi pernate jakne signalne boje? Ove sezone neka je to neon zelena, koja će outfitu dati svježinu i mladenački šarm!

https://www.instagram.com/p/B5GIXvUoWy4

Volite li slojevito odijevanje, neka tanja parka bude basic, ispod kojega ćete ponijeti proštepani prsluk i flanel košulju, na način kako to predlaže Jack and Jones.

https://www.instagram.com/p/B5Fp6HylKhi

Avatar

Admin

About Author

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may also like

Trendovi

Travelling is growing, growing is knowledge!

Ovo je slogan koji u svom marketingu koristi brand Napapijri. Pokrenut  početkom devedesetih, od strane firme Green Sport Monte Bianco
Trendovi

Good mood: Wood, wine, Woolrich

Šuma je toliko divna i smirujuća da mi nije jednom palo na pamet odseliti u nju, barem privremeno. Ako ništa