Inspiracija

S mirisom westerna

Jeste li raspoloženi za zavodljive čizme koje prkose ćudljivom vremenu?

U periodu godine koji zbunjuje temperaturama, kad ne znate bi li uskočili u nisku obuću ili u visoke čizme, duljina čizama do pola listova, čini se optimalnim izborom.
Sloboda, ležernost i romantika Divljeg zapada utisnuti su u cowboy boots koje krase nevjerojatna udobnost, izdržljivost i cool izgled.

Prvotno zamišljene kao dio obuće za jahanje i country, danas su udomaćene u streetstyleu i postale svevremenska i svestrana obuća bez koje više ne možemo zamisliti prijelazna razdoblja godine. Svakodnevici daju ekscentričan izgled, pristajući uz raznovrsne komade odjeće i accessoirea. Posebno veseli styling tip da ih možete nositi na puniju hulahopku hladnijih dana i na golu nogu u toplije doba godine.

Planirate li ove sezone nabaviti novi par, obratite pažnju na trenovske modele u maslinastoj nijansi i dvobojne modele s upečatljivim štik motivom.

Kosa peta, špic ili blago kosi vrh te kombinacija dviju boja i štikeraja, trenutni su streetstyle hit, a među modelima ovog opisa ističu se Dallas by Kennel & Schmenger, El Dorado by Paris Texas i Duerto by Isabel Marant.

Intarzije i štikeraj susreću se u modelu maslinaste nijanse by Dsquared2, a klasični modeli kaubojki crne boje, ove sezone su primijećeni u kombinaciji s padded suknjama i oversized blazerima.

Foto: Pinterest

Avatar

Admin

About Author

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may also like

Inspiracija

Blog of the month: anonymekoeche.net

Kuhanje nije samo užitak, ono je umjetnost a često servirana jela na tanjuru izgledaju toliko maštovito i dekorativno kao da
Beauty fotografija Inspiracija Models

We like these pics…Lisette Van Den Brand by Herring & Herring

Everyone is talking about new Lisettes pictures. If you haven’t  heard anything about Dutch model before, you rememeber her name