Trendovi

S piste na ulicu: metalic površine

Sjajem i formom, ultrapopularni metalic trend zove na party, no odjevni komadi ovog modnog izričaja, ovisno o teksturi i kroju, mogu i u ured. Birate li decentniju verziju metalic trenda – tweed protkan lurex nitima, možete ju nositi i za uredske poslove.

Sveprisutni metalic trend odličan je izbor za sve proslave tvrtki, rođendane i razne evente.

Smirenija varijanta metalic trenda uključuje brončane nijanse koje djeluju decentnije od glatke srebrne površine. Kombinacija s robusnom crnom obućom, naročito čizmama, viđena u Celine kolekciji, djeluje nosivije i rokerski.

Kombinacije visokog srebrnog sjaja, crvene boje i tarnsparentnih materijala, viđene u Gucci kolekciji, djeluju ekstravagantno pa se preporučuju samo najhrabrijima.

Jedan od basica metalic površine su haljine i suknje cjevaste forme koje strogo prate liniju tijela, viđene u Sportmax kolekciji. Posebno dopadljiv i visokofunkcionalan trendovski komad su suknje iz eko kože metalic površina, dostupne u raznim varijantama high street brandova.

Što birati od accessoirea uz metalic površine: skulpturalne, razigrane, moderne forme visećih naušnica s perlama, sandale neutralnih tonova, robusnu crnu obuću. U iznimnim slučajevima kombinirati po dva komada sjajne srebrne površine – torbu i cipele te pripaziti da ostatak garderobe bude neutralan i monokromatski. Cocktail event rado će ugostiti mules skulpturalne forme i srebrne sjajne površine poput Rocket mules potpisa Bottega Veneta. Ovaj cool i futuristički modni detalj nosiv je i u dnevnom outfitu uz used look odjeću.

Foto Pinterest

Avatar

Admin

About Author

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may also like

Trendovi

Travelling is growing, growing is knowledge!

Ovo je slogan koji u svom marketingu koristi brand Napapijri. Pokrenut  početkom devedesetih, od strane firme Green Sport Monte Bianco
Trendovi

Good mood: Wood, wine, Woolrich

Šuma je toliko divna i smirujuća da mi nije jednom palo na pamet odseliti u nju, barem privremeno. Ako ništa