Trendovi

S piste u svakodnevicu: jesen i zima u žutom

Jednom uz bijelo, drugi put uz crno, a treći put ton u ton, žuta je apsolutno dominirala pistama u kolekcijama jesen/zima 2023. i nametnula se kao vrući ovosezonski trend. Za sumornog vremena, žute nijanse imaju zadatak buditi i grijati, unijeti vedrinu, sunčani ugođaj i zabavu. To će činiti s lakoćom, sudeći po odličnim dizajnerskim prijedlozima.

“High Voltage” nijansa produžit će sunčano ljeto i pristajati, zahvaljujuć punim, toplim materijalima, uz niske temperature. Žutom je bojom ove sezone obojano sve, od maxi suknji, haljina i dvodijelnih kompleta do blazera i kaputa, a s njom se spaja accessoire žute, srebrne, bijele i crne boje.

Uže, nabrane haljine iz žutog jerseya, ove sezone kombiniraju se uz guste čarape i sandale po uzoru na Ferragamo, a dvodijelni žuti kompleti iz vunene tkanine ili pletiva traže maxi bijele rukavice i masivan srebrni nakit. Volite li odjeću s ljuskicama, ove sezone nosite ju u žutoj boji, inspirirani Bottega Veneta stylinzima.

Košulje žute boje spojite sa žutim oversized blazerima, a kao kontrast isprobajte oker mini suknje i haljine. Možete se poigrati i oker puloverima duljine do pola bedara u funkciji vunene haljine, poput Marnija.

Dodatno uzbuđenje uz žute nijanse, donose srebrna i bijela obuća, najčešće uske čizme niske pete, dok je za večer rezervirana ekstravagancija crnih pumps sa V izrezom. Uz žute odjevne komade, ove sezone kombiniraju se manje ručne torbe sličnih nijansi, no u dnevnim kombinacijama ne zaboravite ni svestrane shoppere, od blijedožutih do crnih.

Accessoire žutih nijansi donosi lakoću u styling, posebno među plave i crne odjevne komade, a pristaje i uz cvjetne haljine. Djeluje cool u kombinacijama jeansa, T shirta i kožne jakne te sasvim ležerno i zabavno u spoju nabrane haljine, gustih crnih čarapa i metalic sandala.

Foto Pinterest

Avatar

Admin

About Author

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may also like

Trendovi

Travelling is growing, growing is knowledge!

Ovo je slogan koji u svom marketingu koristi brand Napapijri. Pokrenut  početkom devedesetih, od strane firme Green Sport Monte Bianco
Trendovi

Good mood: Wood, wine, Woolrich

Šuma je toliko divna i smirujuća da mi nije jednom palo na pamet odseliti u nju, barem privremeno. Ako ništa