Trendovi

Sa chillijem, molim!

Koju jačinu papričica možete ponijeti? Ove sezone pokažite to modno! Nose se sve nijanse crvene, ali prednost imaju vruće, inspirirane chillijem.

Od luksuznih komada Ferragama do Burberryja, chilli crvena žari i mami poglede, a stiže i u economy varijanti high street brandova. Obojala je sve odjevne predmete i modne dodatke, a često je prisutna i kao total look.

Od svježeg do prezrelog i suhog chillija, nameću se crvene nijanse kao da žele prestiž nad svim drugim bojama, a ušetale su i u uredske outfite, na odijela i kostime.

Ove sezone nema eventa i proslave bez chilli crvene bluze ili haljine, često s dodatkom mašne ili ruže, a ovu nijansu viđat ćemo i na visećim naušnicama iz perlica i naočalama iz acetata. Decentni modni dodaci stavit će fokus na hot nijansu i učiniti je primjerenijom za dnevne aktivnosti.

Ako ju želite isprobati u nosivijoj varijanti, samo kao detalj, odaberite shopper i sneakersice koje ćete usprkos trendovima nositi godinama.

Foto Pinterest

Avatar

Admin

About Author

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may also like

Trendovi

Travelling is growing, growing is knowledge!

Ovo je slogan koji u svom marketingu koristi brand Napapijri. Pokrenut  početkom devedesetih, od strane firme Green Sport Monte Bianco
Trendovi

Good mood: Wood, wine, Woolrich

Šuma je toliko divna i smirujuća da mi nije jednom palo na pamet odseliti u nju, barem privremeno. Ako ništa