Trendovi

Šarmantni spoj dugog blazera i hlačica s uzorkom

Mislite li da su lookovi viđeni na revijama nenosivi u realnom životu? Umjesto luksuznog oversized blazera s prugama i patent zatvaračem, raskošne luksuzne prozirne bluze i hlačica s printom jakih boja, sve by Louis Vuitton, iskombinirajte sivkasto – lila karirani duži blazer dvorednog kopčanja i hlačice sličnih nijansi, ali decentnog grafičkog printa. Takvoj kombinaciji pristajat će bijela košulja sa žaboom i crne uske gležnjače s drvenom, kosom petom. Crvena manja torbica izvrstan je detalj, koji u smireniju modnu kombinaciju donosi boju i živost.

U ljetnom periodu, naročito za poslovne prigode, dobrodošao je duo sastavljen iz dugog blazera i bermuda širih nogavica. Posebno je zanimljiv u svježim, pastelnim tonovima, a kako se jesen približava, još zanimljiviji postaje look sačinjen od hlačica s printom i kariranog blazera. Mix uzoraka ovakva odijela čini ležernijima.
Od obuće ovom spoju najbolje pristaju sock boots i uže gležnjače, s vezanjem na prednjici ili nekim drugim zanimljivim detaljem, poput nabora.

https://www.instagram.com/p/BnhNNZkAS76/

foto pinterest, instagram

Avatar

Admin

About Author

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may also like

Trendovi

Travelling is growing, growing is knowledge!

Ovo je slogan koji u svom marketingu koristi brand Napapijri. Pokrenut  početkom devedesetih, od strane firme Green Sport Monte Bianco
Trendovi

Good mood: Wood, wine, Woolrich

Šuma je toliko divna i smirujuća da mi nije jednom palo na pamet odseliti u nju, barem privremeno. Ako ništa