Inspiracija

Severina u ponovnoj kombinaciji s MASS obućom otkriva svoj stil

Backstage fotografije Severine sa snimanja nove oglasne kampanje za Mass

Glavna muza vodećeg branda renomiranih svjetskih robnih marki Mass definitivno je Severina. Pjevačica će i u ovoj sezoni biti vodeće lice nove kampanje za kolekciju jesen zima. Na nesvakidašnjoj lokaciji, u svom zavodljivom stilu, pozirala je u vrhunskim modelima sezone.

Na snimanju se okupila provjerena ekipa u kojoj je iza fotografskog aparata stajala Jelena Balić, za make up se pobrinula vizažistica Dajana Pajkić, za styling Petar Trbović, dok je za frizuru bio zaslužan frizerski salon Ruža.

Kampanja pod nazivom „Otkrij svoj stil“ za cilj ima istaknuti raznovrsnost ponude koju MASS nudi svojim kupcima. Fotografije pokazuju pjevačicu tijekom priprema za snimanje okruženu kreativnim timom koji se brinuo i o najmanjem detalju.

Mali dio atmosfere donosimo kroz backstage fotografije, a uskoro će biti predstavljena i cjelokupna kampanja Mass za razdoblje jesen-zima 2015.

Avatar

Admin

About Author

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may also like

Inspiracija

Blog of the month: anonymekoeche.net

Kuhanje nije samo užitak, ono je umjetnost a često servirana jela na tanjuru izgledaju toliko maštovito i dekorativno kao da
Beauty fotografija Inspiracija Models

We like these pics…Lisette Van Den Brand by Herring & Herring

Everyone is talking about new Lisettes pictures. If you haven’t  heard anything about Dutch model before, you rememeber her name