Modna fotografija

Simplicity is the ultimate sophistication

Tijekom 1990-ih, moda je potaknula val minimalizma i odmaknula se od jako naglašenih, jastučastih ramena i sitnih kovrča koji su dominirali 80-ima. Svježina koju su u devedesete donijele čiste linije, neutralne boje i pročišćeni detalji, primirila je nemirni duh prethodne dekade, a jednostavnost forme osigurala odjevne komade nosive godinama.

Nadahnuta razdobljem 90-ih, Marla u sezoni proljeće-ljeto 2023. predlaže clean girl estetiku pročišćenih linija, funkcionalne duljine, zavodljivih cut out detalja i tekstura. Easy and effortless obilježja su najnovije kolekcije obojene neutralnim i koraljnim tonovima, nosive u dnevnim, ali i svečanijim prilikama. Ovi multifunkcionalni komadi su bezvremenski, poput dobrog basica i traže accessoire čistih i jednostavnih linija. Novom Marla kolekcijom dominiraju meka pletiva s uzorkom pletenica i teksturom visokog flora mekih i nježnih vlakana.

Osjećate li nostalgiju za ovim razdobljem, a niste ljubiteljica haljina, Marla predlaže minimalističku kombinaciju ženstvenog pulovera visokog flora i bermuda povišenog struka u sklopu monokromnog looka.

Nova kolekcija Simplicity is the ultimate sophistication snimljena je ispred Muzeja Suvremene umjetnosti u Zagrebu te nosi poruku: kada ste jednostavni kao osoba, otvoreniji ste prema ljudima i novim idejama. Jednostavnost vam pomaže da živite bogatiji život što u konačnici rezultira razvojem sofisticiranosti.

Model: Lorena Ž.

Make up, styling: Nives Stepinac Grgurić

Fotografija: Ratko Grgurić

Avatar

Admin

About Author

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may also like

Marla Models Modna fotografija

marla-photoblog

marla-photoblog – dnevno/tjedno nove MARLA fotografije
Marla Models Modna fotografija

Yes! We did it!!!

marla-photo.com got a NEW DESIGN ….